Vecinii lui Donald Trump cer ca acesta să nu se mute la Mar-a-Lago după plecarea de la Casa Albă

Ultima actualizare:
Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lago
Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lago

În aproximativ o lună, Donald Trump trebuie să plece de la Casa Albă și să-i lase locul succesorului său la președinția SUA, Joe Biden. Cel mai probabil, Trump își va duce familia în Florida, la reședința din Mar-a-Lago. Surpriză însă, vecinii nu-l mai vor prin preajmă.

Vecinii lui Trump se plâng că președintele american în funcție are un comportament nepotrivit și că este puțin interesat de a respecta cele mai de bază reguli ale comunității. Ei spun că traficul este constant blocat de vizitele dese ale lui Trump la club pentru a juca golf, însoțit de coloana oficială și de Secret Service, acesta fiind doar unul dintre motive, notează Digi24.

Mesajul a fost trimis printr-o cerere depusă către administrația orașului Palm Beach, dar și către Secret Service de familia DeMoss care locuiește vizavi de Mar-a-Lago și care deține o fundație internațională. Și alți proprietari de locuințe din apropierea Mar-a-Lago s-au alăturat inițiativei.


    Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lagofoto: Getty Images
Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lagofoto: Getty Images

În această cerere, orașul este notificat că Trump nu mai poate folosi vila de la Mar-a-Lago pe post de locuință pentru că a semnat un acord la începutul anilor 1990 prin care a transformat proprietatea din spațiu de reședință într-un club privat. Această manevră legală ar putea forța, într-un final, administrația din Palm Beach să hotărască public dacă Trump mai poate folosi Mar-a-Lago drept locuință după 20 ianuarie când nu va mai fi președintele Statelor Unite. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net