A venit iarna în Europa! În ce țări s-a așternut deja zăpada

Ultima actualizare:

    Iarna e în toi în mai multe țări din EuropaFoto: pixabay
Iarna e în toi în mai multe țări din EuropaFoto: pixabay

Iarna își intră în drepturi în Europa! Sudul Poloniei a fost acoperit de un strat destul de consistent de zăpadă, primul din acest sezon rece. Șoferii au fost surprinși de prima ninsoare.

La Veneţia e stare de urgenţă, în urma celor mai grave inundaţii după mai bine de jumătate de secol. Oraşul s-a confuntat cu o maree înaltă de 1,87 metri. Toate şcolile au fost închise şi atracţiile turistice le-au devenit inaccesibile vizitatorilor. Croaţia, Muntenegru, Slovenia au fost și ele afectate de inundaţii majore. În alte țări europene, iarna s-a instalat deja.

Haos pe șoselele din Europa

Pe șosele a fost haos, iar mașinile care nu erau echipate cu cauciucuri de iarnă au avut probleme cu direcția,. În munți, oamenii au fost nevoiți să dea la lopată pentru a ieși din case, potrivit stirileprotv.ro. Rafale de vânt cum rar s-au înregistrat în Polonia au stricat peisajul în sud-estul ţării. Au depăşit 100 de km pe oră şi i-au lăsat fără curent pe toţi locuitorii oraşului Zakopane. Iar la înălţime, în Munţii Tatra, viteza vântului a atins 190 de km pe oră. De asemenea, a mai nins consistentț și în Franța, dar și în nordul Spaniei. Și în Austria ninsorile sunt în toi. În provinciile Catrinthia şi Tirol stratul de zăpadă depăşeşte jumătate de metru. Au fost închise numeroase drumuri şi zeci de şcoli şi-au suspendat cursurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net