Nigel Farage (52 de ani), politicianul britanic care a militat pentru Brexit și pentru interzicerea imigranților români pe teritoriul Marii Britanii, duce o viață tumultoasă. Soția sa (50 de ani) a confirmat că cei doi trăiesc vieți separate de câțiva ani și că fostul lider Ukip s-ar fi mutat acum ceva timp cu presupusă amantă.


Kirsten Farage, care nu mai poartă inelul de nunta, a mai declarat că fostul lider Ukip s-a mutat din casa lor, cu ceva timp în urmă, într-un minunat conac in vestul Londrei.

„Eu și soțul meu trăim vieți separate de cățiva ani și el s-a mutat din casa familiei acum ceva timp. Această situație nu este nicio noutate pentru persoanele implicate.” Cei doi s-au căsătorit în anul 1999, după divorțul acestuia de prima soție și au împreună 2 copii.

Contactat de cei de la Press Association, Nigel Farage a refuzat să răspundă la comentariile soției sale.

Fostul lider Ukip neagă faptul că ar avea o aventură cu Laure Ferrari, în vârstă de 37 de ani. La rândul ei, Kirsten Farage a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de vremea când cei doi erau împreună.

Între timp, Laure Ferrari a fost fotografiată ieșind din casa lui Faurage, vineri (3 februarie) dimineața.

Nici nu a ezitat să confirme acest lucru. „Este o persoană cu care am lucrat și pe care o cunosc bine de ceva timp și a vrut să stea undeva pentru o săptămână. Este o relație strict profesională”, a spus Nigel Farage, încercând să explice prezența Laurei în casa lui.

Întrebată de reporterii de la Sunday să ofere mai  multe amănunte, Laure a declarat că „atât am avut de spus”, adăugând că politicianul i-a oferit un mic ajutor să se acomodeze, deoarece ea nu are unde să se ducă în altă parte si are nevoie de bani.

Laure Ferrari și Nigel Farage s-au întâlnit cu multă vreme in urmă, pe când ea era o simplă chelneriță iar el a ajutat-o cu un loc de muncă în Parlamentul European. Acum, ea este acuzată că a încălcat legislația, deturnând bani publici către Ukip, pe vremea când Farage era liderul acestei formațiuni politice.

 
 
Loading...