Victimele cuplului Clinton o "bântuie" pe Hillary: „El m-a violat, iar ea m-a amenințat”

Ultima actualizare:
Victime ale agresiunii sexuale comise de Bill Clinton
Victime ale agresiunii sexuale comise de Bill Clinton

Dezbaterea electorală de duminică, 9 octombrie, a fost de departe cea mai dură de până acum, iar candidații în cursa pentru Casa Albă nu și-au arătat niciun fel de menajament. În ceea ce-l privește pe Donald Trump, acesta dorit o dezbatere „fără mănuși” și a adus în prim-plan martori ale acțiunilor compromițătoare ale cuplului Bill – Hillary Clinton.

Donald Trump a oferit în cadrul unei conferințe de presă, dreptul la replică a patru femei – Kathleen Willey, Juanita Braddrick, Kathy Shelton și Paula Jones. Acestea susțin că au fost în trecut  victimele abuzurilor lui Bill și Hillary Clinton, informează Daily Mail.

Juanita Broadrick, o asistentă medicală care îngrijește pacienții la domiciuliu, a povestit că a fost violată de Bill Clinton pe vremea când era procuror general. „Acțiunile lui sunt mai grăitoare decât cuvintele sale. Poate că domnul Trump a spus câteva cuvinte urâte, dar Bill Clinton m-a violat, iar Hillary Clinton m-a amenințat. Nu cred că există termen de comparație”, a afirmat Juanita, potrivit sursei citate.

La rândul ei, Kathy Shelton a mărturisit că a fost violată la vârsta de 12 ani de un bărbat pe care Hillary Clinton l-a apărat în fața curții de judecată. Shelton a acuzat-o pe Hillary că a ignorat drama unui copil, apărând un delict grav al unui infractor. „La cei 12 ani pe care-i aveam atunci, Hillary m-a supus la o experiență pe care un copil de 12 ani n-ar trebui să o aibă. Și mai și afirmă că luptă pentru femei și copii. A fost întrebată anul trecut ce s-a întâmplat, iar ea a declarat că datoria ei era de a-și apăra clienții, chiar dacă au comis sau nu un delict.”


    Victime ale agresiunii sexuale comise de Bill ClintonFoto: Getty
Victime ale agresiunii sexuale comise de Bill ClintonFoto: Getty

Paula Jones, care a câștigat 800.000 de dolari din procesul contra lui Bill Clinton în care l-a acuzat că a agresat-o sexual, a declarat că îl susține pe Trump în cursa pentru Casa Albă: „Cred că oricine ar trebui să-l susțină...este o persoană bună. Nu este ceea ce afirmă alții că este, precum Hillary.”

Kathleen Willey, la rândul ei, îl acuză pe Bill Clinton că a hărțuit-o sexual și se declară în favoarea candidatului republican.

Juanita Broadrick a povestit în detaliu într-un interviu din 1999 cum a fost violată de bill clinton în camera unui hotel din Arkansas: 

Juanita Broaddrick, una dintre victimele abuzurilor sexuale ale lui clinton. Susține că a fost violată de fostul președinte american
Juanita Broaddrick, una dintre victimele abuzurilor sexuale ale lui clinton. Susține că a fost violată de fostul președinte american

"A început să mă muște de buza de sus, iar eu am încercat să-l îndepărtez de mine. Apoi, m-a bruscat și măa aruncat în pat. Am fost foarte speriată și am încercat să scap de el și i-am spus ferm «Nu», că asta nu trebuia să se întâmple, dar el nu m-a ascultat. Am fost foarte panicată. Ajunsesem până în moemntul când a trebuit să devin zgomotoasă, știți, să strig «Te rog încetează». În acel moment m-a apăsat pe umărul drept și m-a mușcat de buză. Când totul s-a terminat, s-a ridicat, iar eu încă plângeam. El s-a îndreptat către ușă și și-a pus calm ochelarii la ochi. Înainte de a ieși pe ușă mi-a spus: «Ai face bine să pui niște gheață acolo (la buza unde a mușcat-o - n.r.)»".

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net