VIDEO Accident în Seattle. 4 oameni au murit după ce o macara s-a prăbușit pe șosea

Ultima actualizare:

    O macara s-a prăbușit în Seattle peste șosea Foto: Captură Twitter
O macara s-a prăbușit în Seattle peste șosea Foto: Captură Twitter

Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după ce o macara de construcţii s-a prăbuşit, în centrul Seattle, peste şase maşini aflate în trafic. Printre victimele rănite le accidentului se numără și un bebeluș de doar 4 luni, care a ajuns cu părinții la spital.

Accident cu urmări tragice în Statele Unite! O macara s-a prăbușit pe șosea, în Seattle, iar întregul incident nefericit a fost surprins în imagini ce au survolat pe internet ulterior, din acestea putându-se observa exact momentul în care utilajul cade peste autoturismele aflate în trafic.

Chiar centrul oraşului Seattle, macaraua se rupe la un moment dat şi bucăţi din ea cad în mijlocul străzii, peste maşinile aflate pe șosea. 4 oameni au murit şi şase autoturisme au fost strivite în urma prăbușirii masivului utilaj de construcții. Două dintre victime erau în macara, iar două în maşinile lovite.

Trei persoane au fost transportate la spital, iar o patra victimă rănită a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Printre aceștia s-au numărat și un bărbat, o femeie şi bebeluşul lor de 4 luni, care au ajuns, de asemenea, la spital. Potrivit Digi 24, accidentul s-a produs în momentul în care macaraua era demontată. Utilajul fusese folosit la lucrările de construcţie pentru un nou sediu Google.

Se pare că cele patru persoane au murit înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, așa cum declarat comandantul pompierilor Harold Scoggins. Macaraua s-a prăbuşit în apropierea intersecţiei Mercer Street cu Fairview Avenue, în apropierea drumului interstatal 5. Autorităţile nu cunosc, pentru moment, cauza prăbuşirii macaralei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net