Prințul Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în mod oficial începând cu data de 1 aprilie. Înainte de a renunța la titlurile sale militare și a pleca cu Meghan Markle în însorita California, ducele de Sussex a îndeplinit o serie de angajamente. Printre acestea s-a numărat și celebrarea seriei de povești pentru copii Thomas the Tank Enigne care a împlinit nu mai puțin de 75 de ani de existență.


Prințul Harry a înregistrat un mesaj special pentru a sărbători 75 de ani de existență a poveștilor pentru copii Thomas the Tank Engine.

În mesajul video, Harry transmite un mesaj tuturor familiilor și subliniază rolul important pe care îl au poveștile în educarea copiilor. El este de părere că lumea lui Thomas a reprezentat o modalitate prin care copii s-au distrat și au fost învățați despre unele dintre problemele esențiale ale lumii în care trăim, relatează dailymail.co.uk.

La începutul mesajului video, prințul Harry apare stând confortabil într-un fotoliu, în timp ce răsfoiește, cu un zâmbet nostaligc, cartea de povești. Poate într-o bună zi va ajunge să îi citească fiului său, micul Archie despre isprăvile locomotivei Thomas. 

Meghan și Harry, voluntariat în perioada pandemiei 

meghan-harry-profimedia-0514128008_2.jpg

meghan markle si printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle au distribuit mâncare bolnavilor cronici
Foto profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle sunt interesați de acțiunile caritabile în continuare, chiar dacă s-au retras din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Ei au fost surpinși distribuind mâncare persoanelor afectate de boli cronice și aflate în imposibilitatea de a se deplasa din cauza crizei provocată de epidemia de coronavirus. Echipați corespunzător, ducii de Sussex au străbătut străzile din California și i-au ajutat pe bătrâni. 

Meghan Markle s-a întors pe micile ecrane

meghan-markle-cu-tatal-ei.jpg

meghan markle si tatal ei
Talentul actorices al lui Meghan a fost contestat chiar de membrii familiei ei. Tatăl ducesei este un critic aspru
Foto profimedia

Meghan visează să întruchipeze cândva un personaj dintr-un film cu superoi, însă până va veni acel moment se pare că a acceptat să colaboreze cu Disney. Disney Nature a anunțat că Ducesa de Sussex a narat documentarul Elephant care a fost lansat pe platforma Disney+ pe data de 3 aprilie. 

 

Aici puteți vedea fotografii cu prințul Harry citind povestea locomotivei Thomas

 
 
Loading...