VIDEO Cum arată mesele special create pentru distanțare socială! Clienții se amuză copios

Ultima actualizare:

    Mesele arată precum colacii de salvareFoto: Captură Video
Mesele arată precum colacii de salvareFoto: Captură Video

Chiar dacă anumite interdicții au început să se ridice treptat, cetățenii fiind mai liberi acum în acțiuni, pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un risc și nu trebuie tratată altfel.

Cu ocazia redeschiderii spațiilor de relaxare dar și de „conectare socială”, printre care și barurile, terasele sau restaurantele, au fost create și câteva „instrumente” speciale pentru ca patronii locațiilor să se asigure că clienții lor respectă în totalitate regulile de distanțare socială, care sunt încă în vigoare.

Astfel, chiar dacă unii găsesc acest lucru extrem de amuzant, pe lângă nelipsita mască de protecție și mănuși au apărut și mesele speciale împotriva apropierii nedorite din această perioadă. În Statele Unite, mai mulți patroni de baruri și terase deja și le-au însușit, iar clienții pare că nu au fost reticenți cu privire la această invenție, acordându-i o șansă și distrându-se în același timp prin filmulețe amuzante sau fotografii în care apar în noua ipostază.

Mesele sunt individuale și circulare, cu un spațiu în mijloc destianat unei singure persoane. Astfel, chiar dacă ți-ai dori o apropiere mai mare, dacă și cealaltă persoană lângă care te aflii se află în interiorul „mesei”, acest lucru este practic imposibil.

De forma unor imenși colaci de salvare, mesele de protecție sunt susținute pe structuri metalice prevăzute cu roți. Astfel, clienții se pot apropia unul de altul pentru a cioci un pahar la o distanță de aproximativ 1,5 metri unul de celălalt. Aceste mese de protecție personală au apărut în data de 16 mai la Fish Tales Bar & Grill din Ocean City, Maryland, Statele Unite și au fost apreciate de clienți, bucuroși că se pot roti în voie de la o “masă” la alta, notează Insider.

Mai multe filmulețe și imagini în care apar aceste mese au ajuns și pe rețelele de socializare, făcând deliciul internauților dornici să le încerce cât mai repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net