VIDEO Imagini șocante! Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar

Ultima actualizare:

    Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatarFoto: Captură Video
Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatarFoto: Captură Video

Imaginile cu un puternic impact emoționat au fost surprinse în timpul unui protest organizat după decizia justiției în cazul uciderii Breonnei Taylor, o femeie de culoare în vârstă de 26 de ani, împușcată de polițiști în luna martie. La manifestație, un polițist a fost filmat cum a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar întins pe jos.

Un polițist din Seattle a fost surprins într-o înregistrare video cum trece cu bicicleta peste capul unui protestatar întins pe șosea. Bărbatul este acum suspendat din funcție și cercetat, relatează The Independent.

Un polițist a trecut cu bicileta peste capul unui protestatar, în Seattle

Incidentul a avut loc în timpul unui protest organizat în cazul uciderii Breonnei Taylor de către poliție, în propria locuință, în urmă cu șase luni. Manifestanții sunt nemulțumiți de decizia luată în justiție asupra cazului. 

Polițistul cercetat încerca, alături de colegii săi, să disperseze mulțimea care protesta miercuri seara la Seattle. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum câțiva polițiști pe biciclete se îndreptau spre protestatari, când unul dintre ei pare că trece intenționat peste capul unui manifestant întins pe jos, deși putea să îl ocolească.

Conducerea Poliției din Seattle a anunțat că, după vizionarea imaginilor, a luat decizia ca polițistul să fie anchetat. Valul de proteste a reapărut după ce, în cazul Breonnei Taylor, un singur polițist, între timp demisionar, implicat în moartea asistentei, a fost pus sub acuzare după șase luni de la tragedie. Alți doi au fost achitați.

The police at the #seattleprotests just ran over an injured mans head with their bikes. @SeattlePD is this how you train your officers? pic.twitter.com/c4e146tsmi — Martin Banks (@WarlockBranis) September 24, 2020

The police at the #seattleprotests just ran over an injured mans head with their bikes. @SeattlePD is this how you train your officers? pic.twitter.com/c4e146tsmi

— Martin Banks (@WarlockBranis) September 24, 2020

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net