VIDEO Moment inedit pentru Meghan Markle! Bebelușul regal a mișcat, iar reacția Ducesei a fost pe măsură!

Ultima actualizare:
Bebelușul lui Meghan Markle a mișcat iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi
Bebelușul lui Meghan Markle a mișcat iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi

Meghan Markle a trecut printr-unul dintre cele mai emoționante momente pe care le poate simți o viitoare mămică! În timpul unui eveniment, bebelușul regal i-a făcut o surpriză de proporții Ducesei de Sussex și a mișcat! Întreg momentul emoționant a fost captat de camerele de luat vederi, iar reacția lui Meghan a fost pe măsură.

Bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a reușit să fie protagonistul unui filmuleț ajuns viral pe internet, chiar dacă nu a venit pe lume încă. Ducesa de Sussex a simțit emoția momentului în care bebelușul regal a mișcat, chiar în timpul unui eveniment la care aceasta a participat alături de soțul ei, Prințul Harry.

În lumina reflectoarelor, în timpul unei „ședințe foto” a paparazzilor, Meghan Markle a fost surprinsă de bebelușul din burtică. Micuțul a mișcat, iar Ducesa de Sussex a fost protagonista unui moment cu adevărat înduioșător. Reacția viitoarei mămici a fost pe măsură, având în vedere că nu se aștepta ca bebelușul să miște, fiind luată complet prin surprindere.


    Bebelușul lui Meghan Markle a mișcat iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi Foto: Getty
Bebelușul lui Meghan Markle a mișcat iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi Foto: Getty

Momentul special a fost surprins de camerele de luat vederi, în timp ce Ducii de Sussex se aflau în vizită la Teatrul Old Vic, din Bristol, și a ajuns viral pe internet într-un timp scurt, fanii lui Meghan fiind extrem de entuziasmați de situația pe care, fără să vrea, Ducesa a împărtășit-o cu o lume întreagă. 

Deși se află în al treilea trimestru de sarcină, iar la sfârșitul lunii aprilie ea și Prințul Harry urmează să devină părinți pentru prima oră, Meghan Markle nu a reununțat încă la misiunile oficiale, deși data în care micuțul va veni pe lume se apropie cu pași repezi. 

Meghan Markle va naște la sfârșitul lunii aprilie

Cu siguranță viitoarea mămică a avut parte până acum de o mulțime de semne de nerăbdare ale beblușului ei, însă s-a întâmplat ca, săptămâna trecută, Meghan să fie luată total prin surprindere de una dintre loviturile micuțului. În filmare se poate observa clar expresia de uimire de pe chipul Ducesei de Sussex, urmată de gestul tipic femeilor însărcinate: Meghan și-a dus imediat mâna la burtică, iar la final a afișat un zâmbet de fericire. 

Cei care au studiat cu atenție videoclipul spun că se poate observa cu exactitate momentul în care bebelușul se agită și chiar loviturile pe care acesta le dă, iar asta datorită faptului că viitoarea mămică, prin gestul ei protector, a atras atenția asupra locului cu pricina. 

Ducii de Sussex vor avea parte de adevărata surpriză la finalul lunii aprilia însă, deoarece cutumele regale cer ca viitorii părinți să nu afle sexul bebelușului lor până la naștere, potrivit revistei Viva. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net