VIDEO Prinţul Charles, mesaj de suflet pentru români: "Sunteţi în rugăciunile mele". A vorbit și în românește

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles a transmis un mesaj de Paşte pentru românifoto: Facebook
Prinţul Charles a transmis un mesaj de Paşte pentru românifoto: Facebook

Prinţul Charles, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai României, a transmis un mesaj emoţionant de Paşte de la Clarence House, vorbind despre despre recunoştinţa faţă de românii care muncesc în Regatul Unit şi dorinţa sa de a se întoarce cât mai curând în ţara noastră.

"Într-o perioadă în care românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, vreau să ştiţi cât de mult mă gândesc la voi în aceste zile sfinte ale anului (...). Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Paşte fericit! Hristos a înviat!", a transmis Prinţul de Wales în mesajul către români.

”Ştiu că mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil în sistemul naţional de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte poziţii-cheie în această criză sanitară fără precedent. Le suntem profund recunoscători şi nu am destule cuvinte pentru eforturile lor remarcabile, apreciate de noi toţi”, a afirmat Prinţul Charles.

El le transmite românilor cât de mult se gândeşte la ei într-unul din cele mai sfinte momente ale anului. ”Paştele este obicei momentul în care oamenii se adună, se roagă împreună şi reînnoiesc legăturile cu comunitatea şi cu religia din care fac parte. Ştiu că mulţi români din Marea Britanie au sperat să revină în România de Paşte şi să fie împreună cu familiile şi cu prietenii. În acest an însă, în mijlocul acestei pandemii îngrozitoare, care ne afectează pe toţi, lucrurile normale nu sunt posibile”, subliniază Prinţul Charles, care a fost şi el diagnosticat cu coronavirus în 25 martie.

El mai spune că abia aşteaptă ca la un moment dat să revină în România, despre care afirmă că este o ţară care are un loc special în inima sa.”Până atunci nu pot decât să vă doresc Paşte Fericit şi să vă spun că sunteţi în gândurile şi în rugăciunile mele”, transmite Prinţul Charles, încheind cu urarea ”Hristos a înviat!”, rostită în limba română.

Citește și:

Prințul Charles a ieșit din autoizolare la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Prințul Charles a fost depistat cu coronavirus. Cum se simte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net