VIDEO S-au luat de nevasta cui nu trebuie. Uite ce-au pățit!

Ultima actualizare:

    Mafioții scandalagii au rămas lați la pământ după croșeele boxeruluiFoto: Captură YouTube
Mafioții scandalagii au rămas lați la pământ după croșeele boxeruluiFoto: Captură YouTube

O bandă de mafioți a fost pusă la punct de un singur om, după ce indivizii au îndrăznit să se ia de nevasta acestuia, într-un club de noapte din Rusia.

Din păcate pentru bărbații puși pe scandal, omul respectiv era nimeni altul decât Nicolai Vlasenko, un boxer profesionist și expert în arte marțiale.

Imediat ce acesta a ieșit de la toaleta, a observat trei indivizi hărțuind-o pe soția lui. Nu i-a plăcut ceea ce vede așa că a intrat într-o dispută aprinsă cu ei. Conform unui martor ocular, unul dintre mafioți i-a sugerat lui Vlasenko să continue discuția aprinsă afară, iar boxerul a acceptat.

Cei trei indivizi au vrut să-i de-a o lecție, neștiind cu cine au de-a face, însă luptătorul a replicat cu un croșeu de stânga și apoi unul de dreapta, dărmându-i pe scandalagii la pământ într-o clipită. Văzând ce au pățit camarazii săi, cel de-al treilea agresor nu a mai avut curaj să-l înfrunte pe Vlasenko, însă tot nu a scăpat fără câțiva pumni în față. Ceilalți prieteni ai mafioților nu au mai îndrăznit să se ia de boxer și au optat pentru o discuție amicală.

Ulterior, mafioții au angajat un avocat și au depus plângere la poliție declarând că au fost atacați de Nicolai Vlasenko. Însă forțele de ordine le-au respins plângerea după ce au vizionat înregistrările din fața clubului de noapte, motivând că luptătorul s-a aflat în legitimă apărare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net