VIDEO TERIFIANT Ce a filmat o tânără într-un spital psihiatric

Ultima actualizare:

    Tânăra a filmat mai multe fenomene inexplicabile
Tânăra a filmat mai multe fenomene inexplicabile

Kristy Jane Dean, în vârstă de 32 de ani, se declară fascinată de fenomenele paranormale.

Imaginile filmate de tânără într-un spital psihiatric abandonat din Melbourne, Australia, o fac pe aceasta să creadă, din ce în ce mai tare, că, într-adevăr, fantomele există, scrie The Mirror.

Din documentarea acesteia reieşea că spitalul a fost construit pe locul unui vechi cimitir.Fiind pasionată de paranormal, ea a vizitat spitalul abandonat, după ce a auzit tot felul de povești potrivit cărora locul ar fi bântuit de fantome. Însoțită de un prieten, Kristy și-a luat camera de filmat și s-a dus să exploreze clădirea părăsită.

"După ce am auzit toate acele povești terifiante și pentru că nu locuiesc foarte departe de acel loc, am decis să mă duc să văd cu ochii mei ce se întâmplă, să mă conving dacă într-adevăr acea clădire este bântuită de fantome. În timpul acestor vânători de fantome sunt îngrozită, dar, în același timp iubesc să fac asta. În imaginile pe care le-am filmat pot fi văzute tot felul de forme, umbre, ceață care apare în mod inexplicabil. În unele cadre pot fi distinse figuri", a mărturisit Kristy Jane Dean pentru publicaţia britanică.

Spitalul Larundel a fost construit în 1938 pentru oameni care sufereau de boli mentale. Acesta a fost ulterior închis în 1998, datorită tratametelor ciudate asupra pacienţilor.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net