Video uimitor, ce face copilul în pântecele mamei

Ultima actualizare:

    Difereța uimitoare dintre ecografia 3D și cea 4D provoacă emoție oricărei mame înainte de a naștefoto: mirorr.uk.co
Difereța uimitoare dintre ecografia 3D și cea 4D provoacă emoție oricărei mame înainte de a naștefoto: mirorr.uk.co

Ecografia 4D dezvăluie ce se întâmplă cu un copil în burtica mamei. Aceasta poate surprinde cum bebelușul nenăscut mănâncă, plânge sau strănută. Medicii au studiat îndeaproape tot comportamentul copilului, pe toată durata celor nouă luni de sarcină.

Doi părinți au fost uimiți și amuzați când au văzut ce face copilul lor înainte să se nască. Un cuplu din Anglia a fost la o scanare cu ultrasunete. Astfel, părinții au aflat cu exactitate ce face fiul lor nenăscut.

La început, Alexander Lambert și soția lui au fost încântați când și-au văzut micuțul printr-o scanare 2D și apoi printr-un set de fotografii 3D. Cu toate acestea, nimic nu s-a comparat cu emoția pe care au simțit-o atunci când și-au văzut copilul cu ajutorul unei ecografii 4D. Aceștia au fost atât de uluiți de tehnologie, încât au publicat clipul pe YouTube. „Este amuzat să știi că în orice moment oamenii vorbesc despre copilul tău”, a spus Alexander Lambert, justificând decizia de a publica aceste imagini.

Imagini uluitoare surprinse de ecografia 4D

„În primul rând am fost uluit de calitate, nu am văzut niciodată o ecografie 4D”, a spus tatăl copilului nenăscut. Alexander Lamber și-a dat seama încă din aceste imagini ce gene moștenește copilul său. „Uau, seamănă atât de mult cu fratele tău, iubito!”, i-a spus el soției sale. 

Copilașul, botezat Pat Lambert, dormea ​​în momentul realizării acestei ecografii, astfel că soția lui Alexander a fost nevoită să facă puțină mișcare. Ecografia a surprins cum copilul își freacă ochișorii și arată o față tristă, deoarece a fost trezit din somn. Aceasta nu este singura reacție captată de 4D. Atunci când mama a mâncat și a băut, reacția copilului a șocat pe toată lumea. Ecografia imortalizează momentul în care micuțul se strâmbă atunci când este nevoit să mănânce.

Părinții i-au arătat fiului lor această filmare, când a făcut 3 ani.  Pat Lander crede că în imagini se află frățiorul lui mai mic. Alexander și soția lui au rămas impresionați de lucrurile uimitoate pe care le poate face tehnologia în ziua de azi: „Este într-adevăr uimitor. Avem posibilitatea să vedem ce face copilașul încă din primele luni de sarcină. Îți dai seama ce lucruri prețioase se întâmplă în burtica mamei”.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net