VIDEO Un clujean a îngrozit America! Ce i-a făcut soţiei sale

Ultima actualizare:

    Clujeanul Cristian Loga-Negru (38 de ani) a recunoscut că și-a ucis iubitafoto: Daily Herald
Clujeanul Cristian Loga-Negru (38 de ani) a recunoscut că și-a ucis iubitafoto: Daily Herald

Şi-a măcelărit soţia cu toporul, apoi a cerut pedeapsa cu moartea!!!

Cristian Loga-Negru şi-a măcelărit soţia, vinerea trecută, cu un topor, în timp ce se afla într-un motel din Milwaukee, Wisconsin. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce căra cadavrul însângerat al Roxanei Abrudan (36 de ani) în maşină.

Iubita lui avea 36 de ani

Criminalul n-a negat nici o secundă faptul că a ucis-o pe cea care i-a devenit parteneră de viaţă în luna iulie. El a mai avut tupeul să le ceară procurorilor pedeapsa capitală, adică să fie condamnat la moarte, deoarece nu suportă să simtă pe el mirosul de sânge al soţie sale. Când poliţiştii l-au arestat, Cristian i-a spus tatălui său scurt: „Am omorât-o pe Roxana”, potrivit Daily Herald.

Procurorul american a prezentat judecătorilor firul evenimentelor
Procurorul american a prezentat judecătorilor firul evenimentelor

Jurnalistii americani au descoperit faptul ca Roxana, sotia criminalului a facut tot ceea ce trebuia sa faca o femeie care era victima violentei domestice. Femeia a depus mai multe plângeri la politie, a obtinut un ordin de restrictie pentru sotul ei si chiar s-a mutat în alta localitate. Se pare însa ca toate aceste eforturi ale femeii nu au fost de ajuns. Procurorur a declarat în fata judecatorului: "Acest caz este unul cât se poate de brutal. Avem de-a face cu un om capabil de o cruzime fara margini care si-a vânat sotia timp de saptamâni întregi si a premeditat crima", a explicat acesta. Românul este acuzat de crima de gradul 1 cu premeditare si rapire si nu a primit dreptul de eliberare prin cautiune, fiind considerat extrem de periculos.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net