Cei sensibili cu stomacul sunt rugați să nu privească imaginile. Un curier din localitatea Eskişehir, din centrul Turciei, a scuipat pe o pizza înainte să o livreze, iar imaginile au fost surprinse pe o cameră de luat vederi. Fapta a avut loc pe 24 decembrie 2017, iar joia aceasta (23 ianuarie), la mai bine de doi ani de la incident, a avut loc cea de-a cincea rundă de audieri în acest scandal.


Potrivit agenţiei de ştiri DHA, fostul curier, concediat ulterior, este acuzat că a deschis cutia cu pizza şi că a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului. Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere, transmite agenția Agerpres, citată de stirileprotv.ro.

Joi, în timpul celei de-a cincea audieri în cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare pentru două capete de acuzare: ''punerea în pericol a vieţii sau a sănătăţi unei persoane prin alterarea alimentelor'' şi ''degradarea unui bun''. Motivele din spatele gestului bărbatului nu sunt cunoscute, însă DHA a relatat că acesta a filmat scena cu telefonul mobil. O fotografie publicată de agenţie îl arată pe fostul curier în timp ce se apleacă deasupra cutiei cu pizza ţinând în mână telefonul. De asemenea, pe YouTube există și un filmuleț care a devenit viral. 

Citește și:

Lecţie de viaţă! Nu au mâini şi picioare, dar livrează mâncare. Imaginile emoţionante care au cucerit internetul

Robotul acesta îți livrează pizza la domiciliu

 
 
Loading...
Citeste tot despre: