Violată în somn de un prieten. Și-a spălat zona intimă cu clor

Ultima actualizare:

    Fata avea doar 19 ani când a fost violată de un prietenFoto: Facebook
Fata avea doar 19 ani când a fost violată de un prietenFoto: Facebook

Ceea ce se anunța a fi o seară agreabilă alături de un prieten și de familia acestuia s-a transformat în coșmarul vieții pentru o tânără de 19 de ani.

Angel Rogerson s-a trezit cu dureri atroce și îmbrăcată în hainele prietenului său, în patul acestuia, după ce Douglas Hodgson o abuzase în timp ce ea dormea.

Nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat. După o seară petrecută în pub, Angel a fost invitată de familia amicului său să înnopteze la ei acasă. Fata a acceptat să împartă patul dublu cu cel pe care-l știa de cinci ani. Dimineața, deși s-a trezit cu hainele pe ea, tânăra, acum în vârstă de 21 de ani, a realizat ce i s-a întâmplat. A plecat spre casă și i-a trimis un mesaj celui pe care-l considera un bun prieten: “Știu ce mi-ai făcut noaptea trecută”.

Angel a bănuit că Douglas a violat-o în timp ce dormea profund. Acesta a recunoscut că i-a atins părțile intime, dar a jurat că nu a abuzat-o. Îndemnată de sora ei, tânăra a mers la Poliție, dar și la un doctor care a examinat-o. După ce medical i-a confirmat că a fost violată, fata s-a spălat cu clor în zonele intime.

După aproape doi ani în care a negat fapta, bărbatul a recunoscut cele întâmplate, potrivit Daily Mail. Acesta a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net