Violet e purtabilul care-ți spune cât să stai la plajă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vara se apropie de final, dar mai aveți vreo trei săptămâni de sezon pentru a ajunge la mare. Pentru anul viitor, poate ar trebui să purtați pe plajă un gadget care vă va ajuta, dar nu vă va face mai sexy.

Violet e un proiect înscris pe Kickstarter care monitorizează razele ultraviolete de la plajă, expunerea noastră și vitamina D generată de Soare. Violet se laudă că ar fi primul dispozitiv purtabil care se conectează la o aplicație de telefon mobil pentru a monitoriza exact nivelul razelor ultraviolete.

Știm cu toții că razele ultraviolete sunt foarte periculoase în cantități mari și, pe cât ne place să fim bronzați, trebuie să avem grijă la efectele acestora.

Violet știe care este cantitatea necesară de Soare pentru o viață sănătoasă și vă avertizează când cantitatea de UV depășește limitele. De asemenea, puteți să introduceți în aplicație tipul pielii și alte caracteristici personale. Violet e compatibil și cu Android și cu iPhone și este rezistent la apă, așa că puteți să vi-l agățați de slip și să intrați în apă. Din nou vă spunem, nu este cine știe ce arătos să facem asta. La fel de bine, puteți să îl folosiți ca brățară .

Primele gadgeturi au fost vândute deja cu 69 de dolari, iar următoarele niveluri de prețuri sunt 79 de dolari și 99 de dolari. Creatorii aplicației caută 100.000 de dolari și au primit până acum 37.000 de dolari cu 14 zile înainte de finalul campaniei.Vezi video de prezentare si parerea specialistilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net