Viorica Dăncilă are concurenţă serioasă! Ea este policianul cu cea mai bizară coafură

Ultima actualizare:

    Senatoarea poartă această coafură de ani buni Foto:Getty
Senatoarea poartă această coafură de ani buni Foto:Getty

O senatoare din Rusia, puţin cunoscută în afara ţării sale, a devenit celebră în toată lumea din cauza coafurii inedite, care seamănă mai curând cu o pălărie sofisticată, decât cu păr natural. Imaginile cu Valencia Petrenko au ajuns pe Twitter, iar internauţii au reacţionat prin comentarii care mai de care mai amuzante. Se pare că Viorica Dăncilă are concurenţă serioasă şi riscă să fie detronată din clasamentul deţinătorilor de o podoabă capilară de neîmblânzit.

Valencia Petrenko îi amuză pe ruşi de ani buni datorită coafurii sale care rezistă trecerii timpului mai mult decât rezistă unii politicieni în funcţiile pe care le ocupă. În ciuda faptului că până şi colegii din partidu politic din care face parte se uită amuzaţi la părul ei, Valencia nu pare deranjată de atenţia pe care o primeşte şi îţi continuă munca, cu o expresie imperturbabilă pe chip.


    Valencia Petrenko s-a săturat să fie întrebată despre părul ei Foto: Twitter
Valencia Petrenko s-a săturat să fie întrebată despre părul ei Foto: Twitter

Unii dintre internauţi au mers atât de departe încât au comparat-o cu un personaj din filmul Jocurile Foamei, în timp ce alţii s-au declarat absolut fascinaţi de răbdarea pe care o are rusoaica atunci când vine vorba despre aranjarea podoabei capilare. Cei mai practici se întrebă cum reuşeşte senatoarea să se spele pe cap. "Of, doamne, a întrebat-o cineva pe senatoare dacă are dispozitive ascunse în păr. Ar trebui să fie verificată!", "Părul Valenciei este atât de perfect, nu îmi pot imagina cum reuşeşte să îl aşeze aşa",au scris amuzaţi cei care au văzut fotografia rusoaicei.


    Personajul de film cu care a fost comparată senatoarea
Personajul de film cu care a fost comparată senatoarea

În timp ce utilizatorii Twitter sunt fascinaţi şi îşi pun întrebări, Valencia a declarat că este sătulă până este cap să fie întrebată cum reuşeşte să se coafeze. "Sunt sătulă să răspund la aceeaşi întrebare la nesfârşit. Pur şi simplu am părul creţ aşa că îl ridic, apoi îl prind cu nişte agrafe. Asta este tot", a declarat senatoarea, potrivit thesun.co.uk.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net