Vladimir Putin a devenit din nou tătic! Alina Kabaeva, iubita lui, a adus pe lume gemeni

Ultima actualizare:

    Alina Kabaeva, iubita neoficială a lui Vladimir Putin, a adus pe lume doi băieți gemeni Foto: Arhivă personală
Alina Kabaeva, iubita neoficială a lui Vladimir Putin, a adus pe lume doi băieți gemeni Foto: Arhivă personală

Vladimir Putin, președintele Rusiei, se bucură din nou de sentimentul de a fi tată! Deși liderul rus mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, acesta sunt mari și, probabil, lui Putin îi era dor să vadă din nou zâmbetul unui bebeluș. Iată că dorința i-a fost îndeplinită, dublu însă, având în vedere că iubita lui a născut gemeni.

Putin a devenit tată pentru a treia oară, de data aceasta de gemeni! Potrivit presei ruse, iubita preşedintelui Rusiei, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut într-o clinică din Moscova, în data de 7 mai, însă informația a ieșit abia după câteva zile la lumină. Totuși, se zvonește că, de fapt, aceasta ar fi a patra oară când Vladimir Putin ar fi fost pus în postura de tătic. 

Potrivit site-ului Dom2Life.ru, Alina Kabaeva a născut la Maternitatea Kulakov din Moscova, iar surse apropiate susțin că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi. Informația este cu atât mai plauzibilă, având în vedere că în data de 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult decât atât, accesul la etajul patru al spitalului a fost permis doar anumitor cadre medicale, potrivit Adevărul. 

Alina Kabaeva a născut în secret
Alina Kabaeva a născut în secret

Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică, însă viaţa ei personală este ferită de ochii curioșilor. Deși cei doi nu au confirmat în mod oficial că formează un cuplu, se vehiculează că aceasta este de ceva vreme iubita lui Vladimir Putin. Cei doi au făcut cunoștință în anu 2004, înainte de Jocurile Olimpice de vară la reședința prezidențială din Novo-Ogaryovo, însă nu există o dovadă certă nici măcar dacă cei doi au fost sau nu împreună. 

Totuși, Moskovski Korrespondent, prima publicaţie rusă care a dat această informaţie, a fost închisă în octombrie 2008. De-a lungul timpului, s-a speculat, de asemenea, că Kabaeva şi Putin ar mai avea o fetiţă împreună, născută acum patru ani în Elveţia. Liderul de la Kremlin mai are are două fiice din prima lui căsnicie pe care a avut-o cu Lyudmila Shkrebneva, un însoțitor de zbor. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani iar mariajul lor s-a terminat în anul 2013. Vladimir Putin și Lyudmila Skhrebneva au împreună două fete: Maria și Katerina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net