A vrut să-şi facă selfie cu ursul, dar a sfârşit tragic. Uite ce apăţit un taximetrist indian!

Ultima actualizare:

    Scena a îngrozit planeta
Scena a îngrozit planeta

Isteria fotografiilor cu telefonul mobil nu cunoaşte limite! În lupta pentru cel mai bun cadru, cel mai bun unghi şi cele mai spectaculoase cadre, un taximetrist indian a uitat că urşii sunt animale sălbatice, au gheare ascuţite, peste 380 de kilograme şi colţi nemiloşi. S-a dat jos din maşină şi a încercat să-şi facă poză cu Moş Martin, numai că acesta nu şi-a dat acordul... pentru că nu voia să devină vedetă.

În zadar striga lumea la el Prabhu Bhatara să nu se apropie de urs. Bărbatul nu a ascultat de sfaturi. Cu telefonul mobil în mână el s-a dus curajos lângă un urs ce stătea pe marginea drumului cu scopul de a-şi face o poză cu el.


    Prabhu Bhatara era taximetrist de meserie
Prabhu Bhatara era taximetrist de meserie

Ursul era rănit şi părea să agonizeze, aşa că bărbatul a fost convins că nu va reacţiona violent dacă se apropie de el. Însă nu a fost aşa. Încolţit ursul a lovit cu ghearele, apoi la prins de gât pe Bhatara şi l-a sfârtecat. Incidentul a avut loc în provincia indiană Odisha, miercuri. Degeaba privitorii care filmau la rândul lor scena au încercat să sperie ursul aruncând cu obiecte în el. Animalul l-a muşcat pe taximetrist şi l-a târât câţiva metri muşcând sălbatic din el. Animalul din specia urs negru himalayan nu atacă omul dacă nu este provocat.


    Ursul negru himalayan nu a fost de acord cu poza şi a atacat
Ursul negru himalayan nu a fost de acord cu poza şi a atacat

Bhatara s-a apropiat de el cu un băţ şi a încercat să îl ţină la distanţă cu băţul pentru a-şi face selfie. În momentul în care omul s-a apropiat prea mult, ursul a atacat. Nu este clar ce s-a întâmplat cu animalul după acest incident. Cel mai probabil a fost ucis de sătenii şocaţi.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net