William nu îl suportă pe prințul Andrew! A vrut să se asigure că unchiul lui va fi dat afară din familie

Ultima actualizare:

    În imagine (de la stânga la dreapta): prințul William, Camilla, Kate Middleton și prințul AndrewFoto: Getty
În imagine (de la stânga la dreapta): prințul William, Camilla, Kate Middleton și prințul AndrewFoto: Getty

Scandalul din familia regala britanica e departe de a se fi încheiat! Fiului preferat al Reginei Elisabeta a II-a, Andrew (59 de ani), i-au fost aduse acuzații de viol și de întreținere de raporturi sexuale cu minori, iar asta l-a făcut să se retragă „forțat” din viața publică.

Scandalul a început în 2015, după ce a fost acuzat de pedofilie, în urma prieteniei sale apropiate cu Jeffrey Epstein. El ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră traficată de miliardarul american, care s-a sinucis în pușcărie în luna august a acestui an. Ducele de York a încercat să își „spele” păcatele într-un interviu pentru BBC, care i-a adus însă mai multă ură din partea publicului.

Nepotul său prințul William nu l-a suportat niciodată și s-a bucurat că unchiul său a fost dat afară din familia regală. Ducele de Cambridge a avut un rol important în luarea acestei decizii. William ar fi vorbit persona cu Regina și cu prințul Charles despre viitorul lui Andrw.

„William este implicat în deciziile luate de familia regală și nu este deloc fanul unchiului său Andrew”, a povestit o sursă apropiată de familia regală, potrivit tabloidului britanic Mirror

Prințul Andrew, Duce de York, este al doilea fiu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Filip, Duce de Edinburgh. În momentul nașterii sale era al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în prezent aflându-se pe locul al șaptelea

Prințul Andrew, acuzat că a întreținut relații intime cu o minoră

Prințul Andrew
Prințul Andrew

Virginia Roberts este cea care l-a acuzat pe Andrew că întreținut relații intime cu ea pe când avea doar 17 ani. Ea a povestit cu lux de amănunte una dintre nopți, pe ringul de dans, își amintește perfect că Prințul Andrew era foarte transpirat. Cum s-a apărat prințul Andrew în interviul acordat pentru BBC? El s-a axat doar pe partea menționată anterior și a explicat că este imposibil să fie vorba de el pentru că el nu transpiră din cauza unei condiții medicale.

Mai mult, el s-a jurat că nu știa că în casa lui Jeffrey Epstein erau traficate mai multe minore. El a explicat că era obișnuit cu „oameni care lucrează pentru el” la reședința sa și că nu i se părea ceva anormal să vadă fete în casa prietenului său. După acest interviu, el s-a retras din viața publică „temporar”, însă voci spun că a fost dat afară din familia regală și că nu va mai reveni vreodată în fața publicului.

„A devenit clar pentru mine în ultimele zile că asocierea mea din trecut cu Jeffrey Epstein a devenit o problemă reală pentru familia mea, dar și pentru munca mai multor asociații caritabile pe care sunt mândru să le susțin. Prin urmare, am întrebat-o pe Majestatea Sa dacă pot să mă retrag din viața publică, iar ea mi-a dat acordul”, a scris Ducele de York. „Continui să regret asocierea mea cu Jeffrey Epstein și îi compătimesc profund pe cei afectați de caz. Sper doar ca în timp, aceștia să poată să își refacă viețile. Eu sunt dornic să ajut”, a mai spus acesta. 

Citește și

Cum se apără Prințul Andrew în fața acuzațiilor de viol. Ce spune fosta lui soție, Sarah Ferguson

Prințul Andrew renunță la viața publică după ce a primit numai critici în urma interviului BBC

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net