William și Harry nu-și mai văzuseră mama timp de o lună, înainte ca ea să moară

Ultima actualizare:

    William și Harry a povestit despre drama pierderii mamei lor într-un documentarFoto: Getty
William și Harry a povestit despre drama pierderii mamei lor într-un documentarFoto: Getty

Prințul William și Prințul Harry au mărturisit într-un film documentar că, atunci când erau copii, nu-și mai văzuseră mama, Prințesa Diana, timp de o lună, înainte ca aceasta să-și piardă viața în tragicul accident. Totul a fost cauzat de divorțul dintre Diana și Prințul Charles, care i-a pus în situația de a alege doar unul dintre cei doi părinți.

William și Harry regretă amarnic faptul că mama lor a murit chiar cu puțin timp înainte când erau pe cale de a o revedea. Cei doi au vorbit despre drama care le-a zdruncinat copilăria în cadrul unui documentar care vorbește despre viața Prințesei diana, după cum relatează Daily Mail.

Filmul a fost realizat și va fi difuzat cu ocazia comemorării a 20 de ani de la moartea Dianei, Prințesă de Wales. În august 1997, când a murit în accidentul din Paris, William avea 15 ani, iar Harry, 12 ani și amândoi se aflau la Balmoral, cu tatăl lor, Prințul Charles, atunci când Diana și-a dat ultima suflare în pasajul din capitala Franței. Cei doi prinți auziseră glasul mamei lor cu doar câteva ore înainte de tragedie, la telefon. Nu ar fi bănuit niciodată că acela era momentul când au auzit-o pentru ultima dată.

William și Harry reprezintă două surse esențiale de informații pentru documentar, pe lângă amintirile povestite, prinții oferind și fotografii cu ei și mama lor. Într-una dintre imagini, Harry apare în brațele Dianei, în timp ce William fusese cel care realizase fotografia.

Prințul Harry a fost impresionat până la lacrimi de filmul documentar realizat în memoria mamei sale. „Am plâns de mai multe ori, în timp ce vizionam filmul”, a mărturisit el în fața realizatorilor producției. William a precizat însă că au acceptat de comun acord să vorbească despre drama suferită, dar nici au de gând să o mai facă vreodată.

Vorbind despre divorțul dintre părinții lor, William a mărturisit că din cauza deciziei Dianei și a lui Charles, ei nu și-au mai putut vedea ambii părinți pentru multă vreme, ei înșiși, ca frați, fiind despărțiți. william își amintește că s-a certat de multe ori cu fratele său pentru revederea mamei pentru că acestora, rareori li se permitea să o vadă împreună. „Nu pretind că suntem singurele persoane care am trecut prin asta,dar a fost un mod interesant de a crește.”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net