Kate Middleton a fost prezentă şi la finala masculină de la Wimbledon 2019, duminică, 14 iulie. Ducesa de Cambridge a venit de data aceasta însoţită de soţul ei, Prinţul William şi a avut parte şi de un moment inedit în tribuna oficială, când a primit un cadou adorabil pentru fiul ei cel mic, Prinţul Louis.


Kate Middleton este o împătimită a tenisului şi merge în fiecare an la Wimbledon, din 2011. Ea a fost şi acum prezentă, la mai multe meciuri, inclusiv finala feminină dintre Simona Halep şi Serena Williams, dar şi cea masculină, dintre Roger Federer şi Novak Djokovic. 

Duminică ducesa a venit alături de soţul ei, Prinţul William. Într-o rochie bleu, peste genunchi, ea a fost o apariţie rafinată. William a optat şi el pentru o camaşă bleu şi o cravată într-o nuanţă mai închisă. 

kate-middleton-cadou-wimbledon2019.jpg

Kate a primit un pantof Adidas semnat de la fostul tenismen Sam Smith
foto: Profimedia

La fel de bine dispusă ca sâmbătă, când a venit alături de cumnata ei, Meghan Markle, Kate a avut parte şi de o surpriză cât se poate de frumoasă. Fostul număr unu ATP,  americanul Stan Smith, care a stat chiar în spatele ducesei în tribuna oficială, i-a făcut un cadou pentru prinţul Louis: un pantof Adidas Stan Smith, cu tot cu autograf. Bucuroasă, Kate a primit micul pantof cu zâmbetul pe buze şi i-a mulţumit fostului tenismen. 

Citeşte şi 

Cea mai emoţionantă imagine cu Simona Halep, după victoria de la Wimbledon 2019

Kate Middleton a felicitat-o personal pe Simona Halep pentru victoria din finala Wimbledon 2019

 

Ce alte vedete au venit să vadă finala dintre Federer şi Djokovic

 • Woody Harrelson
  foto: Profimedia
 • Kate Middleton şi Prinţul William au venit să vadă finala masculină de la Wimbledon 2019
  foto: Profimedia
 • Benedict Cumberbatch
  foto: Profimedia
 • Tom Hiddleston
  foto: Profimedia
 • Brooklyn Beckham şi Hana Cross
  foto: Profimedia
1/5

Ca şi sâmbătă, tribuna oficială a fost ticsită de vedete,conform dailymail.co.uk. Woody Harrelson a revenit, după ce la finala masculină de dublu, s-a dat în spectacol şi a băut prea mult vin. Benedict Cumberbatch şi Tom Hiddleston, dar şi fiul lui David Beckham, Brooklyn şi iubita lui, Hana Cross, au urmărit meciul dintre Federer şi Djokovic tot din tribuna oficială. 

 
 
Loading...