Deși Justin Trudeau, premierul Canadei și Donald Trump, președintele SUA, au viziuni total diferite în foarte multe domenii - precum schimburile comerciale, imigrația și politicile climatice - cei doi s-au întâlnit, luni, la inițiativa Ivankăi Trump, într-un act de conciliere. Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui SUA, a participat pentru prima dată la o ședință pe teme politice organizată la Casa Albă.


Subiectul principal al acestei întâlniri a fost rolul femeilor în afaceri. Trudeau a luat locul la aceeași masă cu Donald Trump, înconjurat de zeci de femei de afaceri sau care ocupă funcții de director executiv în cele mai importante firme americane. În stânga premierului canadian, la această întâlnire, a luat locul Ivanka Trump

ivanka_trump_justin_trudeau_epa_2.png

Ivanka a stat tot timpul cu ochii pe Justin
Foto: EPA

Dar, prezența lui Justin Trudeau a cam derutat-o pe Ivanka Trump, care a stat tot timpul cu ochii pe tânărul demnitar canadian. Fiica președintelui american pur și simplu a fost fermecată de Justin Trudeau. Vizibil emoționată de prezența lui Justin, Ivanka i-a zâmbit tot timpul și i-a aruncat priviri languroase. Evident, totul a fost surprins de fotoreporterii prezenți la fața locului. 

ivanka_trump_justin_trudeau_getty.png

Ivanka Trump a fost fermecată de tânărul premier canadian
Getty Images

Ivanka Trump este căsătorită din anul 2009 cu Jared Kushner și au împreună 3 copii iar Justin Trudeau are o căsnicie de 12 ani cu Sophie Grégoire. 

 

Privirea asta spune totul! Dar, surpriză!, Kate Middleton nu se uită la soțul ei

kate_middleton_main.jpg

kate middleton
Kate Middleton, fâstâcită în fața premierului Canadei, Justin Trudeau
foto: Getty Images

Kate Middleton a uitat cu totul de soțul ei când a dat de fermecătorul Justin Trudeau, în vizita oficială din Canada.

Pe fază, fotoreporterii au surprins exact momentul în care ducesa îl privește pe sub gene pe prim-ministrul Canadei, cu capul ușor aplecat spre umărul stâng și cu mâna la frunte, aparent aranjându-și o șuviță rebelă.

kate middleton justin trudeau.jpg

kate middleton justin trudeau
Kate Middleton, fâstâcită în fața premierului Canadei, Justin Trudeau
foto: Getty Images

 

Cârcotașii ar spune însă că, inconștient, Kate încerca să-și ascundă cu mâna stângă chipul pe care se putea citi ușor fâstâceala provocată de întâlnirea cu un bărbat fermecător. Ducesă, soția moștenitorului Coroanei Marii Britanii și mamă, se pare că Kate rămâne, totuși, înainte de toate, femeie. O femeie sensibilă la frumusețea sexului opus.

kate middleton justin trudeau 2.jpg

kate middleton justin trudeau
Kate Middleton și premierul Canadei, Justin Trudeau
foto: Getty Images

 

Justin Trudeau este căsătorit de 11 ani cu Sophie și are trei copii.

 
 
Loading...