18 oameni, luaţi ostatici într-un magazin din Paris

Ultima actualizare:

    Zece oameni au fost luaţi ostatici într-un centru comercialFoto: Getty
Zece oameni au fost luaţi ostatici într-un centru comercialFoto: Getty

Persoane înarmate au luat ostatici 18 oameni într-un magazin Primark din apropiere de Paris, luni dimineaţă (13 iulie), după o aparentă tentativă de a jefui magazinul, a anunţat poliţia, precizând că forţele speciale au fost trimise la faţa locului, conform AFP.

"În jurul orei 6.30 (8.30, ora României), doi sau trei infractori înarmaţi au intrat în magazinul Primark pentru ceea ce credem că iniţial a fost o tentativă de jaf armat", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, referitor la incidentul din Villeneuve-la-Garenne.

Ostaticii sunt cel mai probabil angajaţi ai magazinului, care este situat în centrul comercial Quartz, notează mediafax.ro.

O ostatică a reuşit să dea alarma trimiţându-i un SMS prietenului ei, în care i-a spus că este ţinută captivă de doi bărbaţi înarmaţi.

Poliţia a blocat traficul în zona centrului comercial Quartz şi toate celelalte magazine din apropiere au fost închise. Cei 18 ostatici au fost evacuați din magazin, de către forțele de ordine venite la fața locului, după patru ore de la izbucnirea crizei, conform Digi24. Ostaticii eliberați se află în cantină și nu se știe dacă toate persoanele care se aflau în centrul comercial au fost evacuate. Cei trei bărbați care au inițiat jaful asupra magazinului sunt căutați de poliție, care a izolat cartierul și a mobilizat toate forțele de ordine.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net