Lupescu: «Mutu n-a înţeles nimic!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Interviul lui Mutu din „Click!" a trezit reacţii diferite la FRF. Dacă Mircea Sandu îi reproşează lui Lucescu jr că „a lălăit-o", Ionuţ Lupescu e ferm de partea selecţionerului.

Mutu a explicat pentru prima oară de ce a părăsit cantonamentul naţionalei la finalul partidei cu Serbia şi a recunoscut public că a greşit faţă de Răzvan Lucescu.

"Spovedania" atacantului Fiorentinei nu l-a impresionat însă pe directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

"Dacă aceasta e declaraţia lui exactă, că a plecat fără să anunţe pe nimeni pentru că era supărat din cauza înfrângerii cu 5-0, eu nu cred în ea. Mi se pare chiar ilară. Adică tu eşti supărat că ai luat bătaie, dar apoi te duci imediat în discotecă să petreci... Înseamnă că Mutu n-a înţeles nici acum nimic din ce i s-a întâmplat", spune Kaiserul, care i-a ţinut mereu partea lui Răzvan Lucescu în disputa de la distanţă cu Mutu.

"Suntem de mult în fotbal şi nu putem fi păcăliţi aşa uşor. Oricum, naţionala trebuie să se califice şi cu Mutu şi fără el", a încheiat cu o sentinţă Lupescu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, are însă un punct diferit de vedere.

„Decât să o lălăim cu declaraţiile, mi se părea mai corect ca Răzvan Lucescu să comunice sancţiunea pentru Mutu, aşa cum a făcut şi cu Săpunaru", a spus şeful de la Casa Fotbalului.

Chiar dacă prin interviul acordat ieri pentru „Click!" Mutu îşi exprimă dorinţa de a reveni la echipa naţională, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici.

Se pare că Răzvan Lucescu e hotărât să abordeze aceste preliminarii cu o echipă fără Mutu, pe care nu-l va mai convoca nici după ce-i va expira suspendarea, la finalul lui octombrie.

Mutu în «Click!» de ieri

Am greşit faţă de Răzvan că nu l-am anunţat că plec din cantonament după meciul cu Serbia

Răzvan Lucescu nu m-a sunat niciodată de când am fost suspendat

simeon stalpnicul png

Nu mi-am închipuit că e ceva în neregulă cu pastilele de slăbit, din moment ce pe ele scria mare cât casa "100% Naturale"

Recunosc că sunt foarte atent cu silueta mea, de aceea am aceeaşi greutate de zece ani

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net