Magazinele de „vise”, controlate cu noaptea în cap

Ultima actualizare:

    Mai multe chioşcuri insalubre vor fi demolate în sectorul 4 al Capitalei
Mai multe chioşcuri insalubre vor fi demolate în sectorul 4 al Capitalei

Visele devin coşmaruri pentru patronii de magazine de droguri uşoare. Autorităţile din sectoarele 4 şi 6 au nu mai vor să tolereze astfel de afaceri în apropierea instituţiilor de învăţământ. Aseară, edilii au luat la puricat zeci de chioşcuri care vindeau substanţe etnobotanice tinerilor.

Toate efectivele Serviciului de Control Comercial ale Primăriei Sectorului 4 au verificat magazinele de droguri uşoare de pe Calea Văcăreşti, Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Olteniţei, strada Luică, strada Ion Iriceanu şi strada Stoian Militaru. Lor li s-au alăturat angajaţii Poliţiei Comunitare, ai Gărzii Financiare, ai Brigăzii de Poliţie şi de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Cea mai mare acţiune de acest gen din Capitală s-a soldat cu suspendarea activităţii a şase magazine de „vise” pentru 30 de zile şi cu amenzi de 6.000 de lei. Alte şase au fost închise ieri seară, în urma unui control-fulger. Motivul? Patronii nu aveau avize pentru comercializarea drogurilor uşoare şi acte de provenienţă a produselor halucinogene.

Autorităţile locale din sectorul 6 au fost şi mai vehemente. Au confiscat marfa din şapte astfel de magazine şi au aplicat amenzi de 15.600 de lei, ieri, în urma unui control. Mai mult, Primăria sectorului 6 e prima care a interzis, printr-o hotărâre de consiliu local, comercializarea substanţelor etnobotanice la mai puţin de 1.000 de metri de şcoli, grădiniţe, licee sau instituţii publice. Următorul pas este respingerea eliberării autorizaţiilor pentru funcţionarea altor magazine de „vise”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net