Malaga se oferă să găzduiască Premiile Oscar din 2012

Ultima actualizare:

Preşedintele Reserva Hoteles, Javier Checa, şi-a propus să aducă în Malaga cel mai important eveniment cinematografic din lume: Gala de decernare a premiilor Oscar. Ieri, Checa, împreună cu "naşa" candidaturii Malagăi, Ana Banderas, mama actorului spaniol Antonio Banderas, născut în localitatea andaluză, a depus dosarul de candidare la găzduirea Galei Premiilor Oscar din 2012. "Ar fi un vis devenit realitate", susţine mama actorului Antonio Banderas, informează La Opinion de Malaga.

Checa este de părere că posibilitatea de a aduce acest eveniment în Spania, şi în special în Malaga, va stimula turismul în localitate şi va aduce un impuls economic oraşului andaluz, dat fiind că la eveniment ar participa cele mai mari personalităţi din lumea filmului. În plus, ar fi benefic şi pentru Hollywood, crede omul de afaceri. "Ar fi o uriaşă revoluţie, ar transforma Premiile Oscar într-un eveniment şi mai planetar, cu şi mai multă transcedenţă, la fel cum s-a întâmplat acum mai mult de un secol, cu marea schimbare făcută de baronul francez Pierrde de Coubertin când a fondat Jocurile Olimpice moderne", spune Javier Checa.

Proiectul său propune ca, odată la patru ani, la fel cum se întâmplă cu Jocurile Olimpice sau Campionatul Mondial de Fotbal, un comitet de organizare, în acest caz Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din S.U.A., să analizeze distincte candidaturi prezentate şi să aleagă una. Gala s-ar desfăşura, astfel, timp de trei ani consecutiv la Los Angeles, iar în fiecare al patrulea an, ediţia respectivă a Premiilor Oscar să se desfăşoare într-un alt oraş din lume, capabil să găzduiască toate celebrităţile şi publicul spectator.

Citeşte pe adevarul.es de ce cred organizatorii proiectului din Malaga că "internaţionalizarea" Premiilor Oscar ar fi un beneficiu social, economic şi cultural pentru toţi cei implicaţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net