«Mami, eu nu cred că mai rezist mult!»

Ultima actualizare:

Cristinel Stoileanu puştiul cu ochii mari şi negri din comuna Olanu, judeţul Vâlcea pe care l-am cunoscut acum cinci luni pe holurile spitalului Fundeni, la secţia de oncologie-pediatrică, se simte tot mai rău. Trupul său firav nu mai poate tolera tratamentul citostatic, venele nu mai vor să-l ajute, deoarece s-au subţiat de la atătea înţepături, iar analizele nu sunt deloc grozave. Tumora este tot acolo, în corpul micuţului.

Ieri l-am întâlnit pe Cristinel la spital. Din copilul vesel, dornic de joacă şi care îşi ruga mama să-i cumpere tot felul de jucării, am regăsit un băieţel trist. Mult prea trist pentru şase anişori.

„Sunt distrusă, nu mai pot rezista să văd cum are dureri şi cum se chinuie. Sau să-l aud când îmi spune că nu crede că mai poate rezista mult. Am tot sperat, mai ales că de doi ani de când este bolnav a suportat bine tratamentul. Acum însă a slăbit, nu mănâncă mai nimic. Şi tratamentul l-am întrerupt, iar de operat am înţeles de la medicii că nu se mai poate. Ultima ecografie ne-a arătat că tumora este tot acolo", povesteşte distrusă de durere, Daniela, mama lui Cristinel.

Boala lui Cristinel a poposit în viaţa familia Stoileanu în 2008. Daniela a observat în partea stângă a abdomenului copilului ei o umflătură. Medicii au constatată că era vorba despre o tumoră de 14 cm. Au urmat două operaţii la spitalul „Marie Curie" şi tratament cistostatic la Fundeni. De doi ani mama şi fiul străbat drumul spinos al cancerului.

Banii pe care i-au primit de la cititori s-au dus pe biletele de transport la Bucureşti şi pe hrană.

Dacă cineva vrea să ajute această familie, să sune la telefon: 021.407.76.80.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net