Mănăstire prădată de «călugări»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi tineri sunt cercetaţi de Poliţie pentru că, sâmbătă noaptea, au furat 3.000 de lei de la Mănăstirea Sfântul Apostol Filip, din localitatea Adamclisi.

În timpul zilei, Constantin Alexandru (29 de ani), din Tortomanu, şi Marcel Valer Iordache (22 de ani), din Negreşti, au venit în lăcaşul de cult şi le-au spus călugărilor că vor să-i ajute la treburile gospodăreşti.

Cei doi au fost primiţi şi chiar au fost lăsaţi să rămână peste noapte în mănăstire. După ce au urmărit activitatea de peste zi a călugărilor, după lăsarea nopţii, tinerii s-au furişat şi au pătruns într-o cameră unde erau ţinuţi banii din vânzările obiectelor din mănăstire.

simeon stalpnicul png

Călugării au anunţat imediat Poliţia, iar în cursul zilei de ieri cei doi au fost prinşi, oamenii legii reuşind să recupereze 1.500 de lei din suma furată.

„Bine că au fost prinşi. Din câte ştim, ei nu vor mai rămâne la mănăstire după fapta comisă", a declarat părintele Alin Boc, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Tot el a transmis că stareţul mănăstirii, părintele Domedian, se abţine de la orice fel de declaraţii. Celor doi hoţi le-au fost întocmite dosare de urmărire penală, însă vor fi cercetaţi în libertate.

Mai citeşte:

Abuzurile preoţilor asupra copiilor, ascunse de Biserica Catolică

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net