«Mâncaţi ceapă şi usturoi dacă vă e teamă de ac!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mâncaţi iute şi piperat ca să ţineţi gripa porcină departe! Acesta e sfatul medicilor pentru cei cărora le e frică de vaccin. Autorităţile sanitare îi îndeamnă totuşi pe români să se imunizeze, deschizând zeci de centre de vaccinare în toată ţara.

Peste 13.000 de bucureşteni s-au vaccinat anti porcină, în weekend, iar cozile de la centrele de imunizare parcă nu se mai termină.

Ieri, în Pasajul din Piaţa Universităţii, sute de oameni s-au injectat cu serul salvator. Autorităţile au decis să mute acest punct de vaccinare în două corturi încălzite, amplasate în Piaţa Unirii, pentru a avea mai mult spaţiu.

Şi în celelalte judeţe s-au deschis, ieri, zeci de centre de vaccinare, pentru ca oamenii să beneficieze cât mai rapid de Cantgrip, ţinând cont că, la sfârşitul lunii, se aşteaptă vârful pandemiei.

Vezi aici cum s-au înghesuit bucureştenii la Institutul Matei Balş pentru a se vaccina

Pentru cei cărora le e frică de ac, medicii au un sfat: mâncaţi ardei iute, ceapă şi usturoi, folosiţi din plin la mâncare piper negru şi beţi ţuică fiartă.

Citeşte şiAsigurarea antiporcină: 5.000 euro, în caz de deces«Nu vreau să mor ca Toni!»Ceaiul verde - cel mai bun remediu împotriva gripei porcine50 de întrebări şi răspunsuri despre gripa porcină

La centrul de vaccinare din Piaţa Universităţii, din Capitală, coadase întindea ieri pezeci de metri

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net