Maradona: «Mi-aş da o mână pentru titlul mondial»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poreclit „Il Clasico" al Cupei Mondiale, Germania- Argentina îşi va derula astăzi al şaselea episod. În cele cinci întâlniri de până acum de la turneele finale, nemţii au învins de două ori, două partide s-au terminat la egalitate, iar una a fost câştigată de sud-americani.

De la mijlocul săptămânii, din tabăra germană au plecat „săgeţi" către naţionala lui Diego Maradona.

Pe ultimele le-a trimis chiar căpitanul Lahm, care a acuzat Argentina că e prea agresivă şi pusă pe scandal.

„Sunt impulsivi, temperamentali şi nu ştiu să piardă, să vedem cum vor digera înfrângerea asta" a spus fundaşul lui Bayern. Între timp, Maradona a arătat că nu este prea afectat de declaraţiile de război venite din partea nemţilor.

„Dacă Dumnezeu vrea să jucăm finala, o vom juca. Iar Dumnezeu vrea asta. Sunt dispus să-mi dau o mână pentru titlul mondial", a afirmat Maradona la o televiziune.

În acelaşi timp însă, Maradona a subliniat importanţa acestui meci, cu ocazia căruia elevii săi vor să răzbune eliminarea de la CM 2006, când Germania a trecut de Argentina la penaltyuri, tot în sferturi.

La finalul acelui meci, spiritele s-au încins de ambele părţi, totul culminând cu o bătaie în toată regula între jucători şi oficiali.

Astfel, Lahm, Schweinsteiger, Klose, Heinze, Mascherano sau Tevez, „supravieţuitori" ai acelei partide, vor trebui să-şi ţină în frâu emoţiile pentru a nu uşura sarcina adversarului.

„Ar fi o mare greşeală să-l subestimăm pe Maradona ca antrenor. Jucătorii pur şi simplu îl adoră, iar pentru ei cel mai rău ar fi să-l dezamăgească pe Diego", a spus Beckenbauer care ştie totuşi cum poate câştiga Germania.

„Messi trebuie anihilat. Internazionale a arătat, în semifinala cu FC Barcelona din Ligă, cum trebuie făcut. Messi a fost izolat şi împiedicat să primească mingi".

Messi e răcit

Lionel Messi a ratat antrenamentul de joi şi a fost menajat şi ieri din cauza unei răceli.

simeon stalpnicul png

„Are simptome de gripă, însă nu e nimic grav. Am decis totuşi că e mai bine ca el să nu se antreneze", a declarat doctorul Donato Villani pentru publicaţia argentiniană Clarin.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net