Marcel Răducanu: «Îmi place să fac striptease!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai bun jucător român în 1979 şi 1980, Marcel Răducanu a fost un fotbalist excentric. Dincolo de teren, Răducanu, proprietarul unei şcoli de fotbal la Dortmund, a trăit viaţa la maximum. Aşa cum o face şi acum, la 56 de ani.

Click!: Care a fost cel mai frumos titlu al unui articol dedicat dumneavostră?

Marcel Răducanu: Au fost mai multe, ştiu, acum o să spui că nu sunt deloc modest!(râde). Două mi-au plăcut în mod deosebit. „Circul Răducanu", după ce am făcut spectacol într-un meci în care am dat două goluri şi trei pase decisive. Apoi, un elveţian a scris un articol „Mesia Răducanu", pe vremea când evoluam la FC Zurich.

Ca jucător, aţi făcut multe nebunii prin cantonamente?

Da, o grămadă! Cea mai tare am făcut-o când eram junior, la Râşnov, în cantonament.Am făcut pipi într-o sticlă şi i-am dat unui coleg să bea. Au aflat apoi ăia de la Bucureşti, m-au trimis acasă şi au vrut să mă excludă din viaţa sportivă. Eram mic şi m-au iertat de suspendare.

Din cantonament aţi fugit?

O singură dată şi era să o păţesc urât. De la Puiu (n.r. Iordănescu) mi s-a tras. Am văzut că a plecat el şi am zis eu de ce să nu plec? M-am dus direct acasă, iar noaptea m-au dat dispărut, au alertat miliţia, a doua zi mi-au zis că dacă nu mă prezint direct la meci, mă bagă la pârnaie. Am plecat de acasă şi am făcut accident pe drum, am dat peste unu care era beat mort. A venit miliţia, ăia de la club... A ieşit iureş mare, dar am scăpat şi atunci.

Chefuri mai faceţi?

Să ştii că am făcut acum o săptămână că am venit în ţară. M-am ameţit puţin, deşi eu sunt consumator, adică rezist... Aşa un d-ăla monstru nu am mai făcut de ani buni. Dar am tot dat petreceri. În ultimii doi ani, nunta a fost cel mai tare chef. Am făcut show. Am cântat, am făcut striptease... îmi place şi culmea, lumea se distrează, înseamnă că sunt bun! (râde)

Care e cea mai frumoasă femeie din show-bizz?

Din România nu prea ştiu, dar îţi zic două fete care arată beton. Sunt frumoase rău! Soţia lui Dănciulescu şi sora ei, care e măritată cu Cheregi. Din afară, îmi place de mor Penelope Cruz. Şi Angelina Jolie e bună, dar e pleoşniţă, cam paraşută!

Sunteţi romantic?

Am şi eu momentele mele. De exemplu, când am cerut-o de soţie pe Anna, cea de-a treia nevastă. Eram cu naşii la masă. Nimeni nu ştia nimic şi am început să-i vorbesc din inimă, i-am dat un inel...lumea din local a apludat, ea a plâns... A fost frumos.

E înnebunit după cravate şi ceasuri

Marcel Răducanu are o colecţie impresionantă de ceasuri. Nu sunt toate valoroase, însă nu se poate abţine să nu cumpere câte unul atunci când îi place ce vede.

simeon stalpnicul png

„Nu ştiu dacă le-am purtat pe toate, dar mă fascinează când le văd în vitrină. Cel mai scump e unul din aur cu briliante. În rest am d-astea mai ieftine", a povestit fostul internaţioonal român, care a fugit din ţară în anii 80.

Răducanu nu colecţionează doar ceasuri. „Am câteva zeci de cravate. Problema e că nu prea port pentru că îmi place să mă îmbrac mai mult sport", spune acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net