Marian Iancu: «Contra mă poate certa cât timp are rezultate»

Ultima actualizare:

Marian Iancu a fost luat la rost de Cosmin Contra după meciul câştigat de bănăţeni în faţa Oţelului (2-0). Antrenorul e supărat că finanţatorul i-a cerut să se dedice exclusiv muncii de tehnician, sugerându-i să-şi încheie cariera de jucător.

"Mi-aş dori din partea patronatului să vină măcar cu o parte din restanţe! Jucătorii muncesc, se bat şi merită să fie răsplătiţi. Patronul să ne răsplătească pentru efortul depus! Eu nu am făcut toată săptămâna antrenamente pentru că sunt accidentat. Domnul Iancu e patron, e părerea dânsului, dar nu îmi zice mie ce să fac. Să nu se spună că nu am intrat pe teren cu Oţelul pentru că aşa mi-a ordonat domnul Iancu, pentru că nu e adevărat. Dacă eram ok din punct de vedere fizic, aş fi jucat", a declarat Cosmin Contra după victoria cu Oţelul.

Replica lui Marian Iancu a fost una palidă, însă patronul a dat de înţeles că va schimba placa în cazul în care echipa nu va mai avea rezultate: "Faptul că antrenorul mă cam ceartă public în ultimul timp nu mă deranjează. O să mă deranjeze atunci când nu va mai avea rezultate. Pe mine mă interesează să bată Dinamo aşa cum a făcut şi Sabău anul trecut, chiar în două rânduri. E lucrul pe care mi-l doresc şi nu vreau să intre în alte polemici. Nu accept să mai fie jucător, eu am nevoie de antrenorul Contra".

«Dorinel este un infatuat»

Boss-ul Timişoarei i-a criticat pe Dorinel Munteanu şi pe Marius Stan pentru declaraţiile pe care aceştia le-au făcut la finalul meciului cu Oţelul.

"Marius Stan şi Dorinel şi-au luat viteză şi nu e bine. Au devenit aroganţi şi nu le stă bine, ei sunt modeşti. Lui Marius Stan îi stătea mai bine atunci când îşi lua pastilele, probabil că aseară nu le-a luat. Dorinel este un infatuat, înfumurat, succesul său este o conjunctură alături de puţină valoare şi o anumită continuitate", a declarat Marian Iancu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net