Marina Dina riscă grave probleme de sănătate, din cauză că i-a alunecat implantul cu silicon, astfel că se pregăteşte pentru o nouă intervenţie. Vedeta îşi va ispiti fanii cu un bust şi mai voluptuos, căci îşi doreşte sâni precum ai Andreei Spătaru.


Asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da' buni" (Antena 2) este nemulţumită de aspectul sânilor săi şi, cum îşi câştigă banii de pe urma imaginii, s-a programat pentru o altă intervenţie chirurgicală.

Mai citeşte:

Marina Dina: «Revelionul mă prinde la soare»

Asistentele TV, plătite după mărimea silicoanelor?

Marina Dina, devoratoarea de fotbalişti!

Marina Dina, călugăriţă cu sânii pe afară!

Marina Dina are un tatuaj imens deasupra fundului!

Situaţia este cu atât mai delicată cu cât blonda îşi riscă sănătatea din cauză că implantul de la sânul drept i-a alunecat şi există posibilitatea de a se ivi complicaţii.

„Este vina mea, căci nu am respectat condiţiile post-operatorii. Oricum, nu mă tem de operaţie, pentru că data trecută am plecat acasă după câteva ore, când m-am trezit din anestezie. Acum, îmi doresc implanturi mai mari, dar medicul mi-a zis că nu e cazul să exagerez. Am ales mărimea de 330 de mililitri, cum are şi Andreea Spătaru", a povestit Marina, pentru Click!

Frumoasa blondă este o norocoasă, căci specialistul în chirurgie estetică George Ciolacov i-a promis că îi va face o reducere substanţială.


Marina Dina,
călugăriţă sexy


Astfel, în loc de 3.500 de euro, Dina va scoate din buzunar puţin peste 2.000, asta pentru că este clientă fidelă şi în urmă cu două luni şi-a mărit şi buzele tot la clinica lui.

Andreea Spătaru şi-a mărit bustul în urmă cu doi ani, la cabinetul medicului Radu Ionescu.

Cum se mândreşte cu cele mai frumoase silicoane din show-biz şi Iuliana Luciu şi-a pus implanturi la acelaşi chirurg estetician.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: