Mărul verde-roşu, cu dublă personalitate!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cînd Ken Morrish a cules acest măr din grădina lui, a crezut că cineva i-a făcut o farsă şi l-a pictat. După ce l-a privit însă mai atent, şi-a dat seama că mărul care era jumătate roşu, jumătate verde era de fapt un fenomen cît se poate de natural.

Iar fructul l-a transformat într-o mică vedetă în satul său.

Horticultorii sunt de părere că această coloratură deosebită a mărului este dată de o mutaţie genetică, iar probabilitatea ca cineva să găsească un măr ale cărui culori sunt perfect delimitate este de una la un milion. Tocmai de aceea, Ken Morrish, pictor şi decorator ieşit la pensie din Devon, Marea Britanie, şi-a pus în gînd să nu mănînce fructul. În schimb, l-a pus la păstrare în frigider pentru ca toţi sătenii săi să-l vadă şi să-l fotografieze.

„Arată ca şi cînd un măr verde şi unul roşu au fost tăiate în jumătate şi lipite împreună. Nu mi-a venit să cred ochilor. Probabil că acum câteva sute de ani acest lucru ar fi fost văzut ca fiind ceva supranatural. Nu ştiu dacă valorează ceva bani, dar n-o să-l scap din ochi ", a mărturisit bărbatul care cultivă pomi fructiferi în grădină de 45 de ani.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net