Maşini de 200.000 de euro s-au făcut scrum în parcare - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost iad ieri, în zori, într-o parcare din Galaţi. Flăcări uriaşe s-au ridicat până la cer, iar în parcarea blocului PS1, din cartierul Ţiglina 1.

Şase autoturisme ardeau, ieri dimineaţă, la ora 4.00, ca nişte torţe. Locatarii au asistat neputincioşi cum focul care mistuia autoturismele ameninţa să cuprindă întreaga parcare.

Cu toţii sunt convinşi la mijloc este vorba de o mână criminală, mai ales că ţinta incendierii a fost o limuzină BMW. Maşina vizată de incendiatorul surprins de altfel de camerele de supraveghere din parcare, a ars în proporţie de 90%.

simeon stalpnicul png

Pompierii s-au chinuit o oră să stingă focul, iar poliţiştii au audiat-o pe proprietara maşinii-ţintă, o constănţeancă venită în vizită la Galaţi. Nici una dintre maşini nu era asigurată CASCO.

Vezi aici GALERIE FOTO

„Din primele cercetări e vorba despre o mână criminală", a spus lt.col. Gabriel Rângheanu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Din primele estimări, pagubele ajung la 200.000 de euro. Incendiatorul nu a fost încă identificat, iar poliţiştii au audiat-o pe proprietara maşinii-ţintă, o constănţeancă venită în vizită la Galaţi.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net