Mazăre jr, de la soldat german la şmecher de oraş

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Colecţie de cămăşi personalizate, cu monogramă, pentru primăvara 2010 şi 12 manechini profesionişti.

Alături de ei, pe podium, Răducu, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre, care la 16 ani a intrat deja în lumea mondenă. Parada cămăşilor create de Florianina Petcu, mama băiatului lui Mazăre, a avut loc, sâmbătă noapte, în clubul constănţean Wish.

 Citeşte şi:    Mazăre, locul trei la samba la Carnavalul de la Sao Paulo - VIDEO    Uite cu cine se distrează Radu Mazăre la Carnaval - VIDEO    Mazăre îşi parchează barca-n casă    Mazăre, înzăpezit la Lehliu: „Fiul meu a dormit în portbagaj!“    Mazăre, te crezi tăticul Playboy?    Radu Măzare: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

"Am prezentat colecţia de primăvară ce cuprinde cămăşi bărbăteşti care se adresează cluberrilor, dar şi celor care au în program mese romantice sau întâlniri de afaceri", a spus Florianina Petcu.

O cămaşă care defineşte de ceva vreme stilul Mazăre costă 225 de lei, iar creatoarea a declarat că poate face, la cerere, orice monogramă.

Paradă controversată

Răducu Mazăre are ceva experienţă în domeniul prezentărilor de modă. În luna iulie a anului trecut, fiul primarului Constanţei a defilat îmbrăcat în soldat al armatei germane (foto alăturat), în timp ce tatăl său a purtat o uniformă de ofiţer al Wehrmacht-ului. Edilul a şocat asistenţa cu atitudinea marţială afişată în timpul evenimentului.

Parada a avut loc pe o scenă de lângă Cazinoul din Constanţa şi a prilejuit prezentarea unei colecţii semnate de creatoarea Marcela Cuzic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net