Messi: "Credeam că Xavi şi Iniesta se luptă pentru «Balon»"

Ultima actualizare:

"Nu mă aşteptam să primesc trofeul. Am crezut că lupta s-a dat între Iniesta şi Xavi. Oricum împart aceste premiu şi cu ei şi cu toţi coechipierii mei de la FC Barcelona, că fără ei nu ajungeam aici", a spus fotbalistul argentinian în vârstă de 23 de ani care a câştigat pentru a doua oară consecutiv prestigiosul trofeu.

Atât Xavi cât şi Iniesta şi-a mascat dezamăgirea preferând să fie diplomaţi să să recunoască valoare coechipierului lor.

"Îl felicit pe Leo pentru premiu. Eu voi continua să joc şi să mă antrenz cu acelaşi entuziasm şi cine ştie, poate iau premiul la anul. «Balonul de Aur» rămâne în casă, la Barcelona", a spus Xavi văzând partea plină a paharului.

"Am fost trei candidaţi şi oricare din nou putea câştiga. Leo a luat trofeul şi merită toate felicitările noastre", a spus şi Iniesta, al doilea în topul realziat de "France Football".

Lionel Messi a marcat nu mai puţin de 60 de goluri în 2010. El a declarat că ar fi preferat să câştige Mondialul din Africa de Sud cu Argneitn decât să fie ales cel mai bun jucător din lume.

"Messi a luat «Balonul de Aur», spania nu a luat nimic", a titrat "Marca", cotidianul spaniol fiind referire, pe lângă triumful argentinianului în faţa lui Xavi şi Iniesta şi la pierderea trofeului de antrenor al anului de către Vicente Del Bosque în faţa lui Jose Mourinho.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net