Michelle Obama: «Plecaţi de aici, vedeţi-vă de viaţa voastră»

Ultima actualizare:

Astfel, el relatează că, în timpul campaniei electorale din 2008, Michelle Obama era exasperată când le vedea pe tinerele admiratoare ale candidatului strecurându-i în buzunar bileţele cu vorbe dulci sau bătându-l prieteneşte pe fund.

"Aceste lucruri nu o amuzau deloc pe Michelle", spune autorul care pune în gura actualei prime doamne a Americii următoarele cuvinte: "Vreau să le spun acestor femei: plecaţi de aici, vedeţi-vă de viaţa voastră".

Christopher Andersen mai menţionează o perioadă dificilă din viaţa cuplului, care s-a aflat în pragul divorţului pe când Barack Obama era senator.

Michelle, care trebuia să se ocupe de propria ei carieră şi de familie, se plângea mamei sale de "egoismul" soţului, dedicat în întregime carierei politice.

O atitudine pe care Barack Obama a considerat-o "meschină şi nedreaptă". Meningita de care a suferit fata lor cea mică, Sasha, salvată in extremis, i-a apropiat din nou pe cei doi, potrivit autorului, care a realizat interviuri cu 200 de cunoştinţe ale cuplului prezidenţial.

În cele din urmă, Michelle a renunţat să încerce să-l mai schimbe pe ambiţiosul său soţ. Şi se pare că nu are acum nici cel mai mic regret.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net