Miracol în Haiti! Un copil de doi ani a supravieţuit două zile sub ruine

Ultima actualizare:

    Moment unic: separaţi de natura dezlănţuită, după două zile de chin, Daphnee şi Redjeson sunt din nou împreună (foto: Associated Press)
Moment unic: separaţi de natura dezlănţuită, după două zile de chin, Daphnee şi Redjeson sunt din nou împreună (foto: Associated Press)

Scâncetul unui copil s-a auzit timp de 48 de ore sub maldărul de dărâmături, format din ceea ce înainte de cutremur era căminul familiei Claude, din capitala haitiană Port-au-Prince.

În mod normal niciun părinte nu se poate bucura când îşi aude copilul plângând, însă acum strigătele de spaimă şi de suferinţă ale micuţului Redjeson erau dovada faptului că este viu. De fiecare dată când se oprea din plâns, agonia creştea iar familia cădea în genunchi rugându-se cu toţii să nu fie ultimul scâncet al copilului.

     Mai citeşte:       Un nou cutremur a zguduit Haiti       6.000 de evadaţi mişună pe străzile capitalei haitiene       Celebrităţile Hollywood-ului vin în ajutorul haitienilor       Infernul din Haiti: «Drumurile sunt pline de cadavre»        Mega catastrofă în Haiti - VIDEO

Însă Redjeson a plâns iar şi iar, în timp ce mama sa Daphnee, neputincioasă încerca să sape prin moloz cu mâinile goale.

Calvarul avea să se încheie abia ieri când o echipă de salvare, dotată cu utilaje specializate în degajarea ruinelor, au ajuns până în locul în care se afla Redjeson , cu câteva minute înainte de cutremur.

image
image

Nu prezenta răni majore ci doar puţin sânge uscat pe faţă şi urmele de la două zile de plâns.

Deşi, iniţial, Crucea Roşie estima un număr de 50.000 de victime în urma cutremurului din Haiti, la două zile de la producerea dezastrului Primul Ministru al statului din Caraibe avea să declare că "la final, bilanţul va fi de cel puţin 100.000 de morţi".

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net