Miss Bolivia 2006 vrea să-i pună la muncă pe puşcăriaşi - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jessica Jordan este candidata partidului lui Evo Morales pentru postul de guvernator al departamentului autonom Beni.

Jessica Jordan, câștigătoarea titlului de Miss Bolivia 2006, candidează din partea partidului președintelui Evo Morales pentru funcția de guvernator al departamentului autonom Beni. Frumusețea sa a făcut-o celebră în urmă cu patru ani, însă Jessica Jordan tinde să câștige în popularitatea datorită programului său de guvernare.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Jessica Jordan!

În mină cu infractorii!

Ea dorește ca pușcăriașii condamnați la închisoare pentru crimă sau alte fapte grave să fie puși la muncă, anunță ziarul "20 minutos".

Jessica vrea ca aceștia să fie trimiși la munca în minele din Potosi sau La Paz, iar banii câștigați de pe urma lor să intre în conturile orfelinatelor, a azilelor de bătrâni și a centrelor de reintegrare socială a tinerilor.

"Vrem să semnăm un acord cu guvernele autonome din Potosi sau de La Paz pentru ca acești delicvenți să muncească în mină. Cea mai grea pedeapsă pentru un infractor este să-l pui să muncească", a declarat frumoasa Jessica Jordan.

"Cine va spune că le facem rău acestor persoane, nu va avea dreptate, deoarece în Potosi lumea are un post de muncă demn. De aceea vrem ca acești bărbați sau femei care comit infracţiuni să-şi îndeplinească sentința în minele din Potosi sau La Paz", a mai afirmat fosta Miss Bolivia 2006.

Evident, primul care a sărit în apărarea programului de guvernare al frumoasei Jessica Jordan a fost chiar Evo Morales, președintele țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net