«Mister Eficienţă»!

Ultima actualizare:

    Thomas Müller, printre  cei mai buni jucători  germani de la Mondial
Thomas Müller, printre cei mai buni jucători germani de la Mondial

Din cinci şuturi pe poartă, atacantul de 20 de ani al lui Bayern München a înscris tot atâtea goluri. În plus, a fost coautor la alte trei reuşite ale „Mannschaft-ului".

Nu de multe ori li s-a întâmplat nemţilor să nu pornească drept mari favoriţi la câştigarea Cupei Mondiale. Şi mai rar ei înşişi şi-au acordat mai puţine şanse ca în acest an.

Africa de Sud 2010 a fost o excepţie, şi poate tocmai de asta echipa antrenată de Joachim Löw, uşurată de povara aşteptărilor, a explodat pur şi simplu, arătând lumii că Germania este capabilă şi de fotbal frumos.

Cu ce nu ne-a surprins „Mannschaft-ul" la acest turneu final? Cu proverbiala lui eficienţă, Thomas Müller ridicând încă o dată această trăsătură teutonică la rang de artă.

Puţini atacanţi se pot mândri cu un procent de 100% ca al vârfului de 20 de ani de la Bayern München, care a transformat în gol toate cele cinci şuturi ale sale pe spaţiul porţii la acest turneu final.

Nu-i deloc rău pentru un jucător care bifase înaintea Mondialului doar două selecţii în naţionala mare, fără a marca vreun gol!

În plus, Müller a fost coautor la alte trei reuşite ale germanilor, ceea ce îl clasează în pole-position pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale.

Înaintea sa, doar Pele a dat dovadă de o asemnea precocitate, înscriind de cinci ori la Mondialul din 1958, la doar 17 ani.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net