Monica Mihaela Ionescu a mărturisit vineri la Drept la ţintă că relaţia dintre ea şi Miron Cozma a fost un foarte tensionată.


Soţia «Luceafărului Huilei» a recunoscut într-un interviu acordat emisiunii de pe Kanal D că încă îl mai iubeşte pe Cozma şi că şi-ar dori să se împace cu el.

Ea a explicat care au fost motivele despărţirii lor şi a subliniat faptul că Miron nu a bătut-o niciodată, cu toate că se ştie că el e un tip foarte vulcanic.

"Noi şi în ultima perioadă am fost foarte fericiţi, numai că eu am un program foarte încărcat. Anul acesta mi-a fost foarte greu, am avut cursuri şi stăteam la Bolintini. Drmurile m-au omorât. Plecam dimineaţa, veneam seara.

Probabil că el se simţea, nu ştiu, închis acolo unde stăteam, nu pot să îmi dau seama. El fiind un om activ, s-a simţit ca la puşcărie acolo. El stătea mai mult acasă.

Eu sunt o fire şi mai posesivă, nu prea pleca fără mine şi eram nervoşi amândoi. Probabil şi lipsa banilor, din cauza lipsei banilor, dar noi nu ne-am certat din cauza banilor. Eu aveam probleme mele, el le avea pe ale lui, eram aprigi amândoi, mai încăpăţânaţi.

Să se înţeleagă, Miron nu m-a bătut niciodată, nu avut nimic împotrivă că eu m-am apucat de şcoală. Încă îl mai iubesc, eu sper să ne împăcăm", a spus Monica.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: