Moş Crăciun a venit pe motor la orfani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Moş Crăciun a sosit deja la Bucureşti şi Arad, dar nu oricum. A lăsat sania şi renii şi a „încălecat" pe motor. Zeci de motociclişti bucureşteni şi arădeni le-au dus daruri copiilor din centrele de plasament sau adăposturi.

Bucureşti. Îmbrăcaţi în Moşi Crăciun şi Crăciuniţe, cu tolbele doldora de cadouri, 40 de motociclişti bucureşteni au împărţit jucării, hăinuţe, dulciuri, dar şi bani.

Încolonaţi, în şir indian, motocicliştii au colindat „Casa Roxana", din cartierul bucureştean Dămăroaia, adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii din cartierul Ferentari şi casa de copii Mia's Children, din localitatea Roşu, judeţul Ilfov.

Copiii le-au cântat colinde oaspeţilor, au spus poezii şi s-au distrat de minune probând căştile moto şi aşezându-se în şeile motocicletelor.

Fascinaţi de motocicletele Moşului, copiii au ţinut să se pozeze călare pe motoare

simeon stalpnicul png

Arad. Peste 50 de motociclişti s-au îmbrăcat în straiele lui Moş Crăciun şi au pornit cu saci încărcaţi de cadouri pe la nevoiaşii din Arad.

Pachete cu dulciuri şi cu fructe au fost împărţit deopotrivă copiilor şi bătrânilor din mai multe centre din oraş. Micuţii au fost fascinaţi de motoarele moşilor astfel încât minute în şir aceştia şi-au făcut poze cu "săniile" pe două roţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net