Motociclistul ucis în coarnele vacii, nerăzbunat: văcarul e declarat nevinovat!

Ultima actualizare:

Straniul accident de circulaţie în care Andrei Popoviciu şi-a pierdut viaţa a avut loc pe drumul naţional care leagă Timişoara de Reşiţa. Vacile traversau drumul din localitatea Măureni, din Caraş Severin, iar una dintre ele a fost lovită de boitar cu o bâtă şi a fugit în mijlocul şoselei, informează Adevărul.

Motociclistul, care nu avea mai mult de 70 de kilometri la oră, după spusele martorilor, nu a mai putut să evite vaca apărută brusc în faţa sa şi a intrat în plin în animal. Motociclistul s-a lovit cu capul de ţeasta bovinei.

A murit cu cornul unei vaci înfipt în tâmplă

Unul dintre coarnele animalului i-a străpuns motociclistului casca prin vizieră şi i s-a înfipt în tâmpla stângă, potrivit poliţiştilor. Motociclistul a fost ucis pe loc, iar animalul a murit şi el la scurt timp.

Andrei Popoviciu se întorcea de la un concurs de motociclism organizat la sfârşitul săptămânii trecute în Caraş Severin.

„Andrei a mers cu noi până la o benzinărie. Apoi s-a despărţit de grup. Se grăbea spre Timişoara, deoarece trebuia să se se întâlnească cu un prieten, ca să pună la punct detaliile concediului în care urma să plece", a spus Claudiu Coboreanu, preşedintele clubului Timişoara Bikers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net