Mutu ar putea juca în aprilie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Laboratorul de analize va spune duminică sau, cel târziu luni, dacă subitramina găsită în organismul lui Adrian Mutu se "ascundea" în pilulele naturale primite de la mama sa.

Deşi e considerat recidivist, Mutu speră să primească sancţiunea minimă şi să revină pe teren la finalul lunii aprilie.

Mai citeşte:

Adevărata faţă a lui Adrian Mutu!Mutu nu mai cere contraexpertiza!Mutu vânat? A fost verificat de două ori în 10 zile!Lazio cere rejucarea meciului cu Fiorentina!Preşedintele Comisiei Antidoping Italiene: „Încă mai sper la o suspendare de trei luni”Mutu, suspendat oficial. Azi nu s-a antrenat!Mutu, dopat de propria mamă ?Rodica Mutu: "Eu am luat pastilele cu mine, în Italia şi cred că le-am uitat pe acolo"  Mutu a anunţat pe Facebook că este nevinovatMitică Dragomir: „Mutu s-a nenorocit!”Mutu, susţinut de club. Colegii nu comentează, iar specialiştii analizează efectele sibutramineiCazul de dopaj al lui Mutu, în atenţia agenţiilor internaţionale de presăDorin Goian: «Mutu nu ştia ce ia»  Rodica Mutu: "Am vorbit cu Consuelo şi era distrusă"Dorinel Munteanu: "Mutu şi-a făcut-o cu mâna lui"Citeşte despre alte cazuri celebre de dopaj

În timp ce coechipierii săi de la Fiorentina s-au deplasat la Cagliari pentru meciul de campionat, Mutu şi avocaţii săi şi-au început apărarea în cazul "Sibutramina".

Primul pas? Demonstrarea bunei-credinţe a "Briliantului" în momentul în care a ales să folosească pastilele de slăbit SuperSlim.

Astfel, acestea au fost deja trimise la un laborator de analize specializat, rezultatul fiind aşteptat, cel mai probabil, pentru ziua de luni. Declaraţiile venite din partea CONI confirmă faptul că numai în acest mod suspendarea lui Adi Mutu ar putea fi una de ordinul lunilor.

"Pentru o sancţiune mai lejeră, trebuie să explice clar felul în care substanţa a intrat în corpul lui şi, de asemenea, să demonstreze că nu s-a folosit de ea în mod conştient", a spus Diana Bianchedi, membru în comisiile antidoping ale Comitetului Olimpic Italian.

"Noi îl considerăm recidivist, după suspendarea de şapte luni primită în Anglia, astfel că riscă o pedeapsă drastică, de până la patru ani", a mai spus Bianchedi.

În acest caz, e greu de crezut că Mutu va scăpa cu pedeapsa minimă de trei luni, care a fost aplicată şi în cazul similar din 2007 al voleibalistei braziliene Pereira de Carvalho, aflată însă la prima abatere.

Totuşi, antrenorul Fiorentinei, Prandelli, speră să se bazeze pe Mutu pentru finalul actualului sezon. "Am văzut şi eu cutia pastilelor lui Mutu, pe care scrie că sunt sută la sută naturale. Sper să ne ajute în ultima lună de campionat", a spus antrenorul.

Ce meciuri ar prinde

28 aprilie - Semifinala Ligii Campionilor*2 mai - Milan - Fiorentina5 mai - Finala Cupei Italiei* 9 mai - Fiorentina - Siena16 mai - Bari - Fiorentina22 mai - Finala Ligii Campionilor** Dacă se califică

Suspendarea poate expira pe 28 aprilie

Suspendarea românului, oricât de mare ar fi, se va calcula începând cu data de 28 ianuarie, atunci când a fost anunţat rezultatul testului antidoping, astfel că "Briliantul" se poate întoarce pe gazon cel mai devreme la 28 aprilie.

simeon stalpnicul png

Decizia Comitetului Olimpic Italian este aşteptată abia la începutul lunii martie, după ce, în prealabil, Adi Mutu va fi şi el audiat, "în decursul a 20 de zile", aşa cum susţine Corriere Fiorentino. Dacă va reveni pe 28 aprilie, românul va mai prinde ultimele meciuri ale Fiorentinei. Totul ar putea culmina cu finala Ligii Campionilor, în cazul în care italienii s-ar califica.

Mutu, batjocorit la Florenţa - VIDEO

«Cum mai batem Bayern fără Mutu?»

Suporterii Fiorentinei plâng după vedeta din atacul echipei «viola»

Situaţia în care a ajuns Fiorentina din cauza lui Mutu este subiectul zilei la Florenţa. Fanii echipei "Viola" speră ca "Briliantul" să scape fără suspendare, însă ştiu cu toţii că acest lucru este puţin probabil.

Suporterii sunt îngrijoraţi că echipa nu va merge la fel fără Adi Mutu în teren. Fiorentinii ţin necondiţionat cu echipa oraşului lor, iar eventuale polemici se pot naşte doar pentru preferinţa faţă de un jucător sau altul.Din discuţiile fanilor se înţelege că Mutu era acceptat şi stimat aşa cum era pentru că dădea randament pe teren.

"Cum mai batem acum Bayern dacă nu e Mutu?", se întreba un fan în mod retoric în faţa barului Marissa, de lângă stadion. În acest local se întâlnesc fanii echipei şi tot aici are sediul şi fan-clubul oficial al grupării "viola". Paolo, proprietarul barului, este supărat deopotrivă pe ziarişti şi pe Mutu.

"Ieri, la 16.00 a ieşit ştirea pe ANSA, la 16.30 erau 40 de ziarişti în faţa ieşirii de la vestiare. Dacă ar fi dat un eurogol nu venea nimeni", ne-a spus el cu năduf.

simeon stalpnicul png

Situaţia creată de Adrian Mutu a dat peste cap avântul Fiorentinei în Cupa Italiei. Preşedintele de la Lazio, echipă bătută de Fiorentina prin cele două goluri ale lui Mutu, a declarat că va cere rejucarea meciului.

Della Valle, şeful formaţiei "viola", nu a făcut deocamdată niciun comentariu în legătură cu această situaţie, însă a precizat că întregul club este alături de jucătorul român. El a mai spus că toată lumea speră ca Mutu să primească pedeapsa minimă pentru ceea ce a făcut.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net