Mutu a învins amigdalita

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mutu a scăpat de problemele de sănătate care l-au împiedicat să se antreneze alături de coechipierii de la echipa naţională în ultimele două zile. „Briliantul" l-a anunţat pe selecţionerul Răzvan Lucescu ieri dimineaţă, în ziua meciului cu Bosnia, că este apt sută la sută să se „lupte" pentru prima reprezentativă.

Febră, ameţeli şi dureri puternice de gât. Aşa s-a chinuit Adrian Mutu în ultimele două zile. Încă de joi dimineaţa fotbalistul echipei naţionale a început să se simtă rău, medicul lotului „tricolor" suspectându-l că are amigdalită.

„Briliantul" a fost menajat de la efort şi trecut imediat pe antibiotice. Mutu nu-şi revenise nici vineri, aşa că a ratat şi antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Bosnia.

După 48 de ore, se pare că tratamentul prescris de doctorul Pompiliu Popescu a dat roade, astfel că ieri dimineaţă Mutu a ieşit ca „nou-nouţ" la plimbarea pe care jucătorii naţionalei au făcut-o prin centrul oraşului Zenica.

Mutu a stat permanent alături de colegul său din atac, Marica

simeon stalpnicul png

Selecţionerul Răzvan Lucescu a decis să le ofere elevilor săi o oră de destindere înaintea confruntării cu reprezentativa Bosniei, aşa că şi-a lăsat jucătorii să facă ce vor ei până în jurul prânzului.

După ce au votat, "tricolorii" au stabilit să facă o vizită la unul dintre Mall-urile din Zenica. Profitând şi de vremea frumoasă de afară, ieri în Bosnia fiind în jur de 17 grade, Mutu, Marica, Zicu şi restul fotbaliştilor s-au îmbrăcat lejer, fie în treningurile echipei fie în pantaloni scurţi, şi au pornit la pas prin oraş.

Deac, Florescu şi Sălăgeanu s-au plimbat prin faţa hotelului

simeon stalpnicul png

Au ajuns rapid la destinaţie, magazinul pe care l-au "colindat" aflându-se la câteva străzi distanţă de hotelul Zenica, stabilimentul de cinci stele care i-a găzduit pe "tricolori" pe perioada şederii lor în Bosnia.

La plimbare, "Briliantul" s-a întreţinut puţin cu atacantul nemţilor de la Stuttgart, Ciprian Marica, apoi s-a retras repede la hotel când a văzut că ziariştii români l-au asaltat cu camere de luat vederi.

Ciprian Deac s-a întreţinut cu George Florescu, cei doi luându-l în "gaşcă" şi pe gălăţeanul Silviu Ilie. Aflat la prima convocare la echipa naţională, elevul lui Dorinel Munteanu s-a simţit destul de stingher în preajma "vedetelor" Chivu, Mutu sau Marica.

Chivu, tot cu dureri

Una rece, una caldă pentru selecţionerul Răzvan Lucescu. După ce a aflat că Mutu a scăpat de febră şi de durerea din gât, antrenorului i s-a adus la cunoştinţă faptul că probleme medicale încă îi dau bătăi de cap căpitanului Cristi Chivu. Acesta nu s-a pregătiti deloc alături de "tricolori", acuzând dureri musculare.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net