Mutu: "Mi-am cerut scuze în faţa selecţionerului şi a colegilor. Acum sper să demonstrez şi pe teren"

Ultima actualizare:

"Briliantul" a surprins plăcut pe toată lumea prin comportamentul său în cantonament, antrenându-se cu dăruire şi preferând să rămână în cantonament într-o seară în care selecţionerul le-a dat liber jucătorilor săi.

Iată cele mai interesante declaraţii ale lui Mutu:

"Cât am fost la echipa naţională a fost mereu o presiune mare pe mine, lumea se aştepta la multe de la mine şi sper să le ofer satisfacţie la meciul cu Bosnia. Sper să le demonstrez fanilor pe teren că am o altă atitudine".

"Am vorbit cu selecţionerul, incă din prima zi. Mi-am dat seama ce l-a deranjat şi am pus lucrurile la punct, astfel că acum nu mai sunt probleme. Mi-am cerut scuze şi în faţa colegilor şi totul este în regulă".

"În cele 9 luni de suspendare am fost foarte frustrat, am fost supărat pe mine, pentru neglijenţa de care am dat dovadă".

"Cele două puncte pe care le are naţionala sunt puţine, trebuie să aducem încă multe puncte. Trebuie neapărat să câştigăm în Bosnia, mai ales că nu mi se pare că echipa adversă este atât de puternic. Cea mai bună echipă din grupă este Franţa, după care vine România".

"Am fost vinovat la meciul cu Serbia, cum am fost toţi, nu am jcuat sigur. Am fost supărat şi pentru că unii m-am acuzat că am vândut meciul, ceea ce este ridicol, pentru ca cei care mă cunosc ştiu ca asa ceva este o prostie. Răzvan a fost deranajat de alte aspecte nu de acesta, pentru că el niciodată nu m-a acuzat că am făcut blat".

"Nu mai am mult de jucat şi sper că, atât cât mai joc să demonstrez că am valoare. Nu mă consider un jucător egoist şi pasele de gol pe care le-am dat la naţională sau în Italia la Fiorentina demonstrează acest lucru. Tricoul cu numărul «10» nu este o problemă din punctul meu de vedere".

"Cu Cristi Chivu mă cunosc de 18 ani şi în tot acest timp nu ne-am certat niciodată, nu am avut niciodată disensiuni legate de fotbal sau de alte domenii".

"Când te simţi invincibil poţi greşi. Eu sper să îmi fac treaba cât mia bine şi să dau goluri să ajut naţionala".

"Eu pe Rădoi îl consider unul dintre cei mai buni mijlocaşi şi dacă nu lua acestă decizie, mai mult ca sigur era chemat la lot. Eu cred totuşi că trebuie să-i respectăm decizia. Câd se va linişti poate se va răzgândi".

"Dacă mi-am cerut scuze în faţa colegilor sau a selecţionerului nu înseamnă că mi-am căzut gradele. Este un lucru normal, aşa se trăieşte într-o societate. Acum sper să confirm şi pe teren bunele mele intenţii"

"În Serbia eram cel care am îngropat România, acum sunt salvatorul echipei, aşa că opinia publică ar trebui să se decidă care este adevăratul Mutu. Eu în primul rând am venit să joc bine nu să dau goluri. Dacă joc bine atunci vin şi rezultatele bune".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net