Mutu, vrei să cadă blocul pe noi?

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu, Nicu Gheară, naşul lui, şi fostul selecţioner Victor Piţurcă au fost chemaţi în judecată pentru că se opun consolidării blocului „Patria" unde cei trei, împreună cu soţiile lor, deţin barul „Melody". Proprietarii din clădirea cu bulină roşie sunt negri de supărare pe cei trei pentru că, în eventualitatea unui cutremur, blocul lor se va face una cu pământul.

După problemele cu cocaina şi sibutramina, jucătorul Fiorentinei, Adrian Mutu, are din nou probleme cu justiţia. Internaţionalul român este chemat în faţa judecătorilor, împreună cu Nicu Gheară, Victor Piţurcă şi soţiile acestora, pentru semnarea unui act prin care locuitorii din «blocul Patria» speră să înceapă lucrările de consolidare a clădirii.

Astfel, municipalitatea, prin primarul general Sorin Oprescu, a cerut Judecătoriei Sectorului 1 să-i oblige pe cei cinci, Adrian Mutu, Nicu Gheară, Margareta Mihaela Gheară, Victor Piţurcă şi Maria Piţurcă să semneze «contractul pentru finanţarea cheltuielilor reparaţiilor de consolidare a imobilului situat în Bulevardul Magheru 12-14».

Potrivit acţiunii judecătoreşti, «proprietarii spaţiului cu altă destinaţie Bar Melody, refuză semnarea contractului de finanţare şi restituire a sumelor alocate din transferul de la bugetul de stat».

Victor Piţurcă şi Nicu Gheară sunt asociaţi, împreună cu soţiile, la barul “Melody”

simeon stalpnicul png

Cei cinci asociaţi care patronează spaţiul respectiv nu au motivat refuzul semnării documentului prin care ar fi posibilă executarea reparaţiilor de consolidare a imobilului.

Citeşte şi:

Mutu, ameninţat cu bătaia de Nicu Gheară

Nicu Gheară: "Mutu este un rebel"

Gheară şi Mutu s-au certat de la un Bentley!

Gheară: "Adi, când ai dat mâna cu mine, nu te-ai spălat o săptămână!"

Mutu: «Aşa sunt eu. Îmi place viaţa!»

De menţionat că asociaţia de proprietari a aprobat desfăşurarea proiectului de reducere a riscului seismic al clădirii încă din anul 2008 dar s-a lovit de refuzul lui Adrian Mutu şi a celorlaţi asociaţi. Clădirea, una dintre cele mai vechi din Capitală, este încadrată în raportul de expertiză tehnică de clasa I de risc seismic şi reprezintă pericol public.Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 20 mai.

Aşa arăta barul Melody pe vremea când era frecventat de protipendada comunistă în frunte cu Nicu Ceauşescu

simeon stalpnicul png

«Să facă bine şi să-i lase pe constructori să lucreze»

Marian Cătănoiu, patronul unui mic atelier de reparaţii de lângă barul "Melody", şi el locatar, povesteşte că nu i-a mai văzut pe cei trei sau pe soţiile lor de ani buni.

simeon stalpnicul png

"Nu ştiu de ce au mai luat barul, dacă tot îl ţin în paragină. Cel puţin să facă bine şi să-i lase pe oamenii ăia de la firma de construcţii să-şi facă treaba, nu vrem să ne cadă blocul în cap. Clădirea asta e cu bulină roşie şi a avut mult de suferit după cutremurul din ‘77", spune Marian Cătănoiu.

«Au lăsat barul în paragină şi avem noi probleme»

Administratorul Blocului "Patria", Nicu Cotorea, spune că totul este o "făcătură". "Ăştia nu au mai fost pe aici de când Gheară a avut problemele alea.Au lăsat barul în paragină şi acum avem noi probleme că nu putem să consolidăm clădirea din cauza lor. Avem toate avizele şi stăm în loc de semnăturile lor. De unde să-i mai luăm... Mutu e cu Consuelo, face copii în străinătate, ăştialalţi, la fel. Noi rămânem aici în blocul ăsta cu bulină roşie, care o să cadă pe noi".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net